Setari Cookie-uri

Philips a castigat 4 Premii EISA pentru inovatie in TV si Home Entertainment

In 23 de ani, Philips a castigat 25 premii EISA, respectandu-si promisiunea de a livra in fiecare an simplitate prin inovatii semnificative ale produselor.

Premiul EISA „European Green TV 2011-12” pentru Philips

Televizorul inovativ si accesibil ca pret Philips Econova 46PFL6806, ECO Smart LED TV, a fost recunoscut de catre EISA ca „European Green TV 2011-12”. Este eficient din punct de vedere al consumului energetic si este fabricat din aluminiu reciclat in loc de componente din plastic. Televizorul poate fi programat sa se inchida automat dupa 4 ore, in timp ce folosind functia “Zero Power Switch” televizorul nu va consuma curent cand este inchis, spre deosebire de alte televizoare. Aceasta functie, la fel ca multe dintre cele existente la Philips Econova ECO Smart LED TV, sunt prezente la mai multe modele din gama de televizoare Philips.

In anuntul oficial, juriul EISA a conchis: „In dorinta de a avea o eficienta energetica ridicata, Philips 46PFL6806H ajunge la un consum energetic de numai 56 W in modul standard, depasind toti competitorii directi. Analizele chimice desfasurate de SIMS Mirec Recycling Solutions, cea mai mare companie de reciclare si recuperare a echipamentelor electrice si electronice, asupra PCB au demonstrat ca Philips 46PFL6806H are un impact redus asupra mediuliu, comparativ cu alte televizoare”.

Premiul EISA „European Compact System 2011-12” pentru Philips

Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi System MCi8080, care asigura un sunet incredibil de clar si cristalin, datorita boxelor ClariSound, a primit premiul „European Compact System 2011-12”.

Pentru a reproduce perfect sunetele emise cu frecvente ridicate, tweeter-ele de tip Soft Dome ale boxelor ClariSound sunt pozitionate deasupra boxelor, redand astfel bogatia si amplitudinea interpretarii originale si umpland camera cu sunete pure, pline de detalii. Conectivitatea si usurinta utilizarii sistemului Philips Multiroom Hi-Fi ofera acces la toate melodiile preferate, oriunde v-ati afla in casa, fara neplacutele cabluri, fara efort si fara a compromite excelenta calitate a sunetului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.