Setari Cookie-uri

Philips a castigat 4 Premii EISA pentru inovatie in TV si Home Entertainment

In 23 de ani, Philips a castigat 25 premii EISA, respectandu-si promisiunea de a livra in fiecare an simplitate prin inovatii semnificative ale produselor.

Toate calitatile titanului care il fac potrivit pentru industria aerospatiala, fac, de asemenea, materialul perfect pentru un tweeter cu adevarat inovator - si pentru a reda un sunet detaliat. Rigiditatea titanului si echilibrul optim dintre rezistenta si greutate inseamna ca acesta nu se deformeaza cu usurinta. Folosirea lui la un sistem audio evita denaturarea in reproducerea sunetului si livreaza un sunet clar, cristalin. Sistemul dispune de asemenea de cele mai recente inovatii in domeniul divertismentului conectat: Smart TV, transforma orice televizor intr-un portal mass-media conectat, care te poate atrage cu continutul on-line, si care are acces la muzica, fotografiile si clipurile video pe tableta, smartphone-ul sau laptopul tau.

In anuntul oficial, juriul EISA a conchis: „Rareori veti gasi un astfel de design, solutii inteligente pentru nevoile clientului si performanta extraordinara, avantajos ambalate in acelasi sistem, precum in cazul SoundHub-ului Philips HTS9221. Acest sistem 2.1 all-in-one combina un player 3D Blu-ray, capacitate full de retea DLNA, radio online, un iPod dock ascuns, slot USB si SD card. Pentru a finaliza acest tur de forta, sistemul dispune de o pereche de boxe elegante de masa, cu tweetere din titan inversate si un subwoofer activ de 230W. Pentru a completa acest sistem elegant, Philips ofera chiar si o aplicatie iPad / iPhone gratuita pentru comanda totala. Acesta este un produs modern, creat pentru a impresiona."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.