Setari Cookie-uri

Philips a castigat 4 Premii EISA pentru inovatie in TV si Home Entertainment

In 23 de ani, Philips a castigat 25 premii EISA, respectandu-si promisiunea de a livra in fiecare an simplitate prin inovatii semnificative ale produselor.

Combinat cu cea mai noua gama de playere audio de retea de la Philips (NP3300 / 3500 / 3700 / 3900), acesta ofera o experienta muzicala care iti taie respiratia, in fiecare camera a casei, transmitand wireless muzica sau aplicatii muzicale precum Spotify de pe PC/MAC sau direct de pe hard-drive-ul de 160 GB. Imbogateste-ti experienta multiroom cu smartphone-ul tau multumita aplicatiei Philips MyRemote disponibila pentru Apple & Android.

In anuntul oficial, juriul EISA a conchis:

„Ca o evolutie a seriei Streamium, Philips a adaugat operare touchscreen si o pereche de boxe impresionante pentru a crea un sistem de muzica multiroom din MCi8080 si NP3700. Aparatul pentru camera principala include un DVD player, in timp ce pentru pana la cinci zone separate, acesta distribuie sunetul dintr-o varietate de surse, inclusiv internet/radio FM si streaming DLNA dintr-o retea de domiciliu. Pachetul include si o unitate USB externa de 160 GB pentru stocarea muzicii dumneavoastra si a fotografiilor. In centrul sistemului este un amplificator Clasa D cu o putere de 2x50W, care impreuna cu boxele bass/mid cu conuri din fibra de sticla si tweeterele pozitionate pe boxe, redau un sunet exceptional de cald si bogat, pastrand toate detaliile sunetului original. Iar cireasa de pe tortul Philips - poti controla acest sistem prin intermediul unor aplicatii gratuite Android si iPhone".

Premiul EISA „European HT Compact System 2011-12” pentru Philips

Philips SoundHub HTS9221, un sistem home theater 2.1 cu tweetere de titan pentru sunete nedistorsionate, clare si cristaline, care include si player Blu-ray 3D, a primit titlul „European HT Compact System 2011-12”.

SoundHub-ul elegant si compact a fost conceput pentru a satisface nevoile unui grup din ce in ce mai mare de consumatori care sunt in cautarea unei experiente cinematografice acasa si a unui sistem simplificat pentru a putea asculta si muzica in acelasi timp. Philips SoundHub seria 9000 ofera solutia perfecta pentru acesti consumatori. Acest SoundHub Philips este, de asemenea, disponibil in culoarea alb (HTS9241).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.