Setari Cookie-uri

Puterea naturii in gama NIVEA pure & natural

Beneficiile ingredientelor naturale in ingrijirea pielii sunt binecunoscute! Din acest motiv, gama NIVEA pure & natural foloseste 95% ingrediente active naturale BIO in combinatii inedite, pentru a raspunde nevoilor fiecarei zone a corpului si fiecarui tip de piele in parte.

Comunicat de presa

Beneficiile ingredientelor naturale in ingrijirea pielii sunt binecunoscute! Din acest motiv, gama NIVEA pure & natural foloseste 95% ingrediente active naturale BIO in combinatii inedite, pentru a raspunde nevoilor fiecarei zone a corpului si fiecarui tip de piele in parte. Ingredientele existente in gama pure & natural sunt bogate in minerale si vitamine, iar gama nu contine parabeni, siliconi, coloranti, uleiuri minerale sau emulsificatori PEG.

Elixirul tineretii: uleiul de argan BIO

Uleiul de argan, supranumit „aurul lichid al Marocului”, este recunoscut pentru efectele sale regenerante si revitalizante. Acesta contine de trei ori mai multa vitamina E decat uleiul de masline si actioneaza ca un puternic antioxidant natural impotriva radicalilor liberi. Mai mult decat atat, fiind bogat in acizi grasi omega 6 si 9, reface bariera naturala de protectie a pielii si ii reda fermitatea si supletea.

Uleiul de argan BIO se regaseste in stare naturala in cele mai multe dintre produsele din gama NIVEA pure & natural, alaturi de diverse ingrediente naturale eficiente care, combinate, ii ofera pielii tale hidratare, intinerire si catifelare printr-o atingere naturala, in fiecare zi. Uleiul de argan este combinat cu cele mai eficiente ingrediente naturale: aloe vera BIO, extract de fruct de brusture BIO, musetel BIO, ulei de jojoba BIO. Daca iti doresti un ten sanatos si hidratat sau vrei sa lupti impotriva ridurilor, gama NIVEA pure & natural iti ofera crema de zi NIVEA pure & natural pentru ten normal si mixt, crema de zi NIVEA pure & natural pentru ten uscat si cremele anti-rid NIVEA pure & natural de zi si de noapte.
Lupta anti-rid cu ingrediente naturale

Crema anti-rid de zi NIVEA VISAGE pure & natural contine ulei de argan BIO, mai bogat de 3 ori in vitamina E decat uleiul de masline si extract de fruct de brusture BIO. Acestea sunt un remediu natural ce ii asigura pielii tale ingrijirea anti-rid de care are nevoie. Uleiul de argan BIO stimuleaza oxigenarea intracelulara, refacand astfel stratul hidrolipidic si celulele cutanate. Extractul de fruct de brusture este bogat in arctiina – ingredientul minune de stimulare a productiei de colagen in piele. Ridurile tale vor fi reduse din interior, iar pielea va capata un aspect mai neted si catifelat, datorita texturii fluide care se absoarbe rapid, oferindu-i pielii tale elasticitate. Cremele anti-rid din gama pure & natural sunt destinate tuturor tipurilor de ten.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.