Setari Cookie-uri

Puterea naturii in gama NIVEA pure & natural

Beneficiile ingredientelor naturale in ingrijirea pielii sunt binecunoscute! Din acest motiv, gama NIVEA pure & natural foloseste 95% ingrediente active naturale BIO in combinatii inedite, pentru a raspunde nevoilor fiecarei zone a corpului si fiecarui tip de piele in parte.

Lapte demachiant NIVEA VISAGE pure & natural
Drumul catre o piele sanatoasa si frumoasa incepe cu laptele demachiant NIVEA pure & natural, un produs cu o formula blanda care combina uleiul de argan cu aloe vera BIO si pregateste pielea pentru hidratare si hranire.
Pret recomandat: 18,45 RON.

Lotiune de corp NIVEA pure & natural
Lotiunea de corp NIVEA pure & natural pastreaza echilibrul natural al pielii, oferindu-i o hidratare de durata, multumita uleiului de argan in combinatie cu cel de jojoba. Lotiunea se absoarbe rapid.
Pret recomandat: 17,45 RON.

Crema de maini NIVEA pure & natural
Crema de maini NIVEA pure & natural hidrateaza puternic pielea mainilor tale, datorita uleiului de argan. Aceasta reface si pastreaza filmul hidrolipidic al pielii constant agresate de frig, poluare sau detergenti.
Pret recomandat: 11,05 RON.

Balsam de buze NIVEA pure & natural Olive & Lemon sau Camomille & Calendula
Hidrateaza-ti buzele si ofera-le cea mai buna ingrijire cu unul dintre balsamurile de buze NIVEA pure & natural: cu ulei de masline si extract de lamaie sau cu exctracte de galbenele si musetel. Pornind de la o combinatie de baza intre untul de shea si uleiul de jojoba, fiecare balsam foloseste in plus ingrediente naturale pentru a raspunde nevoilor pielii buzelor tale.
Pret recomandat: 10,03 RON.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.