Setari Cookie-uri

Puterea naturii in gama NIVEA pure & natural

Beneficiile ingredientelor naturale in ingrijirea pielii sunt binecunoscute! Din acest motiv, gama NIVEA pure & natural foloseste 95% ingrediente active naturale BIO in combinatii inedite, pentru a raspunde nevoilor fiecarei zone a corpului si fiecarui tip de piele in parte.

Pret recomandat: 31,37 RON

Crema anti-rid de noapte NIVEA VISAGE pure & natural iti pregateste tenul pentru somn, oferindu-i hidratarea speciala de care tenul tau are nevoie in timpul noptii si il regenereaza, luptand in acelasi timp impotriva imbatranirii cutanate.
Pret recomandat: 31,37 RON

Ai tenul normal si mixt si iti doresti o ingrijire naturala pentru tenul tau?
Opteaza pentru crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal si mixt. In aceasta crema, uleiului de argan i se alatura aloe vera BIO, prin tulpinele careia curge un gel vitaminizant, bogat in minerale si enzime, care are un pH identic cu cel al pielii tale. Conform expertilor NIVEA, aceasta combinatie hidrateaza si improspateaza tenul pe tot parcursul zilei. Crema de zi pentru ten normal si mixt are toate vitaminele esentiale pielii tale, o compozitie lejera care se absoarbe rapid si lasa pielea fina si catifelata pe tot parcursul zilei.
Pret recomandat: 21,43 RON


Ten uscat?
Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten uscat contine ulei natural de argan si extract de musetel, formula care hraneste intensiv pielea uscata, o calmeaza si o protejeaza impotriva iritatiilor cauzate de factorii externi. Formula delicata este ideala pentru tenul uscat sau sensibil care are nevoie de o hidratare constanta, protejandu-l impotriva radicalilor liberi.
Pret recomandat: 21,43 RON

Pe langa cremele de fata, gama pure & natural include urmatorele produse: lapte demachiant NIVEA VISAGE pure & natural, lotiune de corp NIVEA pure & natural, crema de maini NIVEA pure & natural, balsam de buze NIVEA pure & natural Lip Care Olive & Lemon si balsam de buze NIVEA pure & natural Lip Care Camomille & Calendula.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.