Pepsi si Inna dau un refresh vietii de clubber!

Pepsi si Inna dau un refresh vietii de clubber!
Kudika
2 Septembrie 2011

Intre 1 septembrie si 15 noiembrie, Pepsi mobilizeaza si premiaza idei creative. Sub umbrela Refresh Your World, Pepsi organizeaza cea mai ampla competitie de proiecte creative pe Facebook.

Comunicat de presa

Intre 1 septembrie si 15 noiembrie, Pepsi mobilizeaza si premiaza idei creative. Sub umbrela Refresh Your World, Pepsi organizeaza cea mai ampla competitie de proiecte creative pe Facebook. Sunt invitati sa participe toti cei care au curajul sa priveasca lucrurile altfel si indraznesc sa o arate si altora. Pe acestia, Pepsi ii asteapta si ii incurajeaza sa isi exprime ideile neconventionale si de impact pentru lumea din jurul lor, pe platforma Refresh Your World.

Pentru incalzire, in perioada 1 - 15 septembrie, Inna, artista care a semnat un parteneriat de imagine cu Pepsi la inceputul acestei veri, isi provoaca fanii sa dea un „refresh” si sa reinventeze viata de clubber. Toti cei plictisiti de clubbingul la indemana sau cei care cred ca stiu cel mai bine cum ar trebui sa se desfasoare cea mai grozava noapte de distractie pot arata acum lumii ideile lor.

Participantii trebuie sa intre pe aplicatia special creata pe pagina de facebook a Pepsi Romania – www.facebook.com/PepsiRomania, sa isi introduca si sa argumenteze ideea si sa stranga cat mai multe voturi. Propunerile primilor zece clasati vor fi evaluate chiar de Inna, care va alege cel mai creativa idee.

Cine o convinge pe Inna va avea parte de un tratament VIP la unul dintre concertele ei din strainatate. Pepsi ii va oferi castigatorului acces in culise si ocazia de a face parte din echipa celui mai in voga artist din Romania si din Europa, pe parcursul tuturor pregatirilor.

„Astept cu mare nerabdare sa vad pana unde merge creativitatea tinerilor cand vine vorba de clubbing! Sunt convinsa ca ma vor impresiona. Iar castigatorului ii promit ca experienta VIP de care o sa aiba parte va fi pe masura efortului sau”, a spus Inna.

Pepsi nu se va opri insa aici – competitia Refresh Your World va continua cu o noua provocare, care ii va pune din nou la incercare pe toti cei ale caror minti zbarnaie de idei proaspete si interesante si care vor sa schimbe lucrurile din jurul lor. Iar premiul va fi unul pe masura!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri