Setari Cookie-uri

Triumful Cunoasterii incepe cu o plimbare cu balonul!

Week-end special in Bucuresti: pe 1 si 2 octombrie bucurestenii pot beneficia de o experienta inedita: un zbor in balonul cu aer cald!

Astfel, sambata, 1 octombrie 2011, in intervalul orar 11:00-17:00 si duminica, 2 octombrie 2011 intre 11:00-16:00, in parcarea magazinului Carrefour Baneasa va fi prezent balonul Colectia Triumful Cunoasterii.

Achizitionand pachetele promotionale UMF din Carrefour Baneasa, cei prezenti pot participa la o tombola si vor avea ocazia sa experimenteze o calatorie inedita cu balonul Colectia „Triumful Cunoasterii”! Vor putea de asemenea afla lucruri minunate despre lumea-ntreaga facand cunostinta cu seria exclusiva de minifigurine LEGO® si cu indragitele personaje ale filmului Disney-Pixar’s Cars2 care ii vor purta spre Triumful cunoasterii!

Despre „Triumful cunoasterii”


„Triumful cunoasterii” este o campanie adresata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, prin care cei mici pot invata si descoperi continentele lumii si cele mai importante tari din fiecare continent intr-un mod foarte distractiv si interactiv: prin joaca. Acestia pot afla si povesti inedite despre minifigurinele LEGO® si masinutele Disney-Pixar’s Cars2 care calatoresc in jurul lumii.

Colectionand toate cele 32 de caractere ale Colectiei „Triumful Cunoasterii”: cele 16 minifigurine LEGO® din lumea intreaga si cele 16 masinute magnet Disney-Pixar’s Cars 2 oferite cadou in fiecare pachet UMF, copiii vor putea primi acasa piese LEGO® pentru a construi harta lumii. Mai multe detalii despre premii pe ww.umfclub.com.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.