Setari Cookie-uri

Tassimo, primul aparat de cafea care stie sa citeasca, ajunge in Romania!

Sistemul inovator de preparare a cafelei, care a cucerit Europa, intra acum pe piata din Romania.

Piata produselor electrocasnice mici inregistreaza si in acest an o evolutie pozitiva, consumatorul roman fiind deschis inovatiilor si curios sa experimenteze, orientandu-se insa catre marci consacrate ce ii ofera garantia calitatii si fiabilitatii in utilizare. Tassimo, datorita calitatii excelente si a designului compact, se potriveste de minune in orice bucatarie. Clientii pot alege din cele 3 modele disponibile: T65, T40 si T20, in 6 variante de culori” – a spus Irenne Wagner, Marketing Manager BSH Electrocasnice.

Introducerea produsului pe piata este sustinuta printr-o comunicare de marketing integrata, axata pe avantajele sistemului Tassimo. Prezentarea marcii Tassimo potentialilor cumparatori reprezinta prioritatea campaniei de comunicare. De aceea vor fi intreprinse actiuni pe scara larga in domeniul ATL: reclama TV, outdoor, prezenta in presa si pe internet.

In cadrul actiunilor BTL, este planificata o abordare complexa a consumatorului prin degustari, promotii si surprize pentru incurajarea cumpararii.

Despre Kraft Foods

Kraft Foods Inc. (NYSE: KFT), cu sediul in Northfield, Ill., este o forta globala in industria alimentara, cu un portofoliu de marci fara egal, iubite de consumatori. Kraft Foods comercializeaza cu succes produse delicioase precum biscuiti, dulciuri, bauturi, branzeturi, mezeluri si semipreparate in aproximativ 170 de tari.

Compania a inregistrat in 2010 venituri de 49,2 miliarde de dolari, peste jumatate din aceasta suma provenind din afara Americii de Nord. 11 dintre marcile simbol ale companiei – Cadbury, Jacobs, Kraft, LU, Maxwell House, Milka, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Philadelphia si Trident – genereaza venituri de peste 1 miliard de dolari anual, iar 40 dintre marcile sale sunt iubite de consumatori de peste un secol. Lider in inovatie, marketing, sanatate & wellness si dezvoltare durabila, Kraft Foods este cotat la Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor’s 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.kraftfoodscompany.com si www.facebook.com/kraftfoodscorporate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.