Setari Cookie-uri

Tassimo, primul aparat de cafea care stie sa citeasca, ajunge in Romania!

Sistemul inovator de preparare a cafelei, care a cucerit Europa, intra acum pe piata din Romania.

Kraft Foods Romania

Kraft Foods este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1994. Marcile Kraft Foods din Romania sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo. Conform studiului de piata MEMRB, Kraft Foods detine pozitia numarul 1 pe piata de cafea si ciocolata in Romania si o pozitie importanta pe piata de biscuiti.

Pentru mai multe detalii accesati http://www.kraftfoodscompany.com/ro/ro/home/index.aspx.

BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH

BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH este un concern german fondat in anul 1967 ca joint venture al societatilor Robert Bosch GmbH din Stuttgart si Siemens AG din Berlin si München. Concernul BSH ofera o gama larga de produse electrocasnice mari si mici, precum si solutii tehnice. In ultimii unsprezece ani grupul BSH a cunoscut o crestere spectaculoasa, de la cele 13 locatii de productie in 3 tari dezvoltandu-se la 41 fabrici in 13 tari din Europa, SUA, America Latina si Asia. Operand o extinsa retea internationala de distributie si service, concernul cuprinde astazi peste 73 de societati in peste 46 tari, cu circa 43 000 angajati si este lider de piata in Europa si al treilea in toata lumea. Sediul central al concernului se afla la München.

BSH Electrocasnice

BSH Electrocasnice srl, filiala din Romania a societatii BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, a fost infiintata in 1999 si are ca obiect principal de activitate importul si distributia in Romania a aparatelor electrocasnice sub numele de marca Bosch si Siemens, precum si asigurarea serviciilor after-sales in garantie si post-garantie pentru aparate electrocasnice. Gama de produse oferite include frigidere, combine frigorifice, masini de gatit, de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aspiratoare, roboti de bucatarie, cafetiere si multe alte aparate electrice de uz casnic, care au reusit, intr-un timp scurt, sa se impuna prin calitate, fiabilitate si utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniu.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.bosch-home.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.