Fara oglinzi, fara machiaj, fara barbati

Fara oglinzi, fara machiaj, fara barbati
Kudika
5 Octombrie 2011

Clubul, dedicat exclusiv femeilor, are un concept unic prin care un program de exercitii fizice de numai 30 de minute lucreaza fiecare grupa de muschi.

Comunicat de presa

Fit CurvesFitCurves, cea mai mare franciza de fitness din lume, isi deschide cel de-al doilea club in Romania in Ghencea Business Center, din zona Drumul Taberei. Clubul, dedicat exclusiv femeilor, are un concept unic prin care un program de exercitii fizice de numai 30 de minute lucreaza fiecare grupa de muschi.

Programul de exercitii FitCurves are toate componentele pentru a garanta succesul: incalzirea si relaxare, aerobic, exercitii pentru forta si stretching. Circuitul de exercitii contine aparate hidraulice pentru forta atat pentru partea superioara, cat si inferioara a corpului, dar si suprafete pentru aerobic unde ritmul poate incetini. Nu exista greutati cu care sa se lucreze si intregul echipament e sigur si usor de folosit de catre orice femeie, indiferent de varsta. La nivel global, clientele FitCurves au varste cuprinse intre 12 si 105 ani! Odata ce au intrat in cerc, clientele petrec cate 30 de secunde la fiecare aparat sau spatiu pentru aerobic, in timp ce muzica facuta special pentru club te anunta cand e timpul sa schimbi aparatul. Programul are toate elementele de care ai nevoie pentru a arde calorii, a creste rezistenta cardiovasculara, pentru a defini masa musculara si a intensifica ritmul metabolismului – toate in numai 30 de minute.

Insa, inainte de a intra in circuit, fiecare abonata beneficiaza de o analiza a conditiei fizice, astfel incat se pot identifica nevoile ei, restrictiile si se poate intocmi programul optim de exercitii. Mai mult decat atat, la fiecare vizita intr-un centru FitCurves din orice loc al lumii, antrenorii vor putea adapta programul de lucru individual, datorita unui card de membru ce contine informatii cu privire la starea de sanatate si istoricul de exercitii lucrate de fiecare persoana.

Echipa de management FitCurves Drumul Taberei a urmat cursuri de training in Marea Britanie pentru a putea instrui mai departe antrenorii centrului, astfel incat acestia sa se familiarizeze cu programul si sa invete cum sa dozeze efortul clientelor pentru un efect maxim, corelat insa cu starea de sanatate.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri