Setari Cookie-uri

Heidi Chocoworld isi deschide portile!

Heidi Chocolat SA, parte a grupului elvetian Laderach, a inaugurat, langa Bucuresti, printr-o serie de evenimente ce au avut loc pe 27, 28 si 29 septembrie un magazin-concept care poarta denumirea de Heidi ChocoWorld.

Heidi Chocolat SA, parte a grupului elvetian Laderach, a inaugurat, langa Bucuresti, printr-o serie de evenimente ce au avut loc pe 27, 28 si 29 septembrie un magazin-concept care poarta denumirea de Heidi ChocoWorld.
In data de 27 si 28 septembrie persoane publice iubitoare de ciocolata au vizitat Heidi ChocoWorld si au invatat, la indicatiile maestrului chocolatier Jakob Hausmann, cum isi pot crea propria ciocolata. Andreea Marin Banica, Luana Ibacka, Catinca Roman, Anca Rusu, Bianca Ionita, Andreea Patrascu, Madalina Draghici, Cristian si Stefana Samfira, Ovidiu Buta, Stephan Pelger, Anna Lesko, Delia, Andreea Balan au fost prezenti la evenimentele Heidi Chocoworld si au avut posibilitatea sa isi creeze ciocolata dupa retete proprii.

Un proiect ambitios si unic in Estul Europei, ChocoWorld este gandit ca o ambasada a brand-ului Heidi, un loc unic in care iubitorii de ciocolata premium pot gasi produsele lor preferate din portofoliul Heidi, dar pot sa isi si creeze ciocolata preferata folosind ingrediente proaspete si inedite!

La Heidi Chocoworld oricine poate deveni maestru chocolatier

Heidi Chocoworld
este gandit ca un concept, o lume virtuala cu declinari in lumea reala, un loc unde visele pot deveni realitate de … ciocolata.


Chocoworld
este o lume de aventura, de surprize, de placere, destinata oamenilor care pretuiesc calitatea si care isi doresc sa isi largeasca orizonturile.

Citește și:


Este o lume in care oricine poate crea un cadou inedit pentru o persoana draga, este un loc in care invatam sa impartim, sa fim o echipa.


Chocoworld
aduce impreuna oameni cu aspiratii asemanatoare, este ca un portal ce te poate traspune, chiar daca numai pentru cateva ore, in lumea ciocolatei, lumea placerii si a bucuriei! Heidi Chocoworld este mai mult decat un simplu magazin!

Una dintre functiile Chocoworld este sa fie un outlet store pentru fabrica Heidi, aflata aici, in Pantelimon. Vizitatorii Chocoworld pot gasi aici ciocolata la preturi deosebite, multipack-uri cu pret redus, sau ciocolata Silver Line (calitatea a doua, produsele rupte pe linia de ambalare, neconforme la gramaj, dar perfecte ca si gust) cu preturi imbatabile.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.