Setari Cookie-uri

Heidi Chocoworld isi deschide portile!

Heidi Chocolat SA, parte a grupului elvetian Laderach, a inaugurat, langa Bucuresti, printr-o serie de evenimente ce au avut loc pe 27, 28 si 29 septembrie un magazin-concept care poarta denumirea de Heidi ChocoWorld.

Dar nu numai despre vanzare este vorba la Chocoworld. Insula din centrul magazinului este ca o scena pe care evolueaza Departamentul de Cercetare-Dezvoltare de la Heidi, adica exact acei oameni care realizeaza retetele. Vizitatorii sunt invitati sa participe la un seminar de creatie de ciocolata unde pot invata despre procesul de fabricare si materiile prime din care se face ciocolata si chiar pot sa isi creeze singuri reteta favorita. Pentru un pret modic, departamente din diverse firme, prieteni sau simpli vizitatori pot participa la un seminar de creatie de ciocolata, la sfarsitul caruia pleaca acasa cu produsele create de ei!

Heidi Chocoworld – un concept global

Dar nici consumatorii din cele 36 de tari in care se vinde Heidi nu sunt uitati! La doar un click departare, ei pot participa la webminariile despre creatia de ciocolata, iar echipa de la Heidi se angajeaza sa le trimita acasa creatiile folosind un curier rapid! Lumea devine astfel mult mai mica si accesibila.

Magazinul Heidi Chocoworld va avea si o importana functie de dezvoltare, practic tot ce va crea departamentul de Dezvoltare in insula lor special din magazine, va putea fi gustat, iar feedback-ul va fi instantaneu, astfel incat departamentul de marketing poate afla foarte rapid si sigur care sunt preferintele consumatorilor de ciocolata!


“Suntem mandri sa fim primii din aceasta parte de lume care lanseaza un astfel de concept. Flagship store este numit in afara, dar noi l-am dus la un alt nivel. Nu vrem sa fim cei care impunem retetele, Heidi vrea sa isi lase consumatorii sa creeze ceea ce isi doresc! Este o noua era in creatia de ciocolata si sunt sigur ca vom avea un raspuns pozitiv de la toti consumatorii si clientii nostri!” spune Erwin Vondenhoff , directorul general Heidi Chocolat SA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.