Setari Cookie-uri

Cicloteque cauta urmatorul Fashion Icon

Inaintea incheierii sezonului ciclist, reteaua de inchiriere biciclete Cicloteque isi provoaca utilizatorii la un nou concurs si ii premiaza pe cei mai fashionable dintre ei.

Comunicat de presa

Cicloteque Fashion Icon In luna octombrie, reteaua de inchiriere biciclete Cicloteque pregateste o noua surpriza utilizatorilor de biciclete: Cicloteque Fashion Icon, un concurs fashion dedicat biciclistelor si biciclistilor. Fotografiile in care apar si bicicletele Cicloteque vor putea primi voturi/like-uri pe Facebook si vor fi analizate de un juriu format din Adina Buzatu (Trends by Adina Buzatu), Malvina Cservenschi, Raluca Lazarut, Dragos Bucurenci, Matei Schwartz si Sergiu Machidon. Castigatorii premiilor CiclotequeLady si CiclotequeMen vor fi anuntati in 11 noiembrie 2011 pe site-ul www.cicloteque.ro.

Reteaua Cicloteque este un proiect MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank, iar concursul Cicloteque Fashion Icon este realizat cu sprijinul Avalon Communications si sustinut de Trends by Adina Buzatu, Rhea Costa, Malvensky Charms, Getts Hair Studios, Mario Badescu si Base.

Citește și:

Inaintea incheierii sezonului ciclist, reteaua de inchiriere biciclete Cicloteque isi provoaca utilizatorii la un nou concurs si ii premiaza pe cei mai fashionable dintre ei. Concursul Cicloteque Fashion Icon a inceput in 3 octombrie si timp de o luna biciclistii si biciclistele sunt invitati sa isi faca o fotografie fashion cu o bicicleta Cicloteque pe care sa o trimita organizatorilor. Fotografiile vor fi postate pe contul de Facebook Cicloteque (https://www.facebook.com/reteauacicloteque) si vor putea primi like-uri, astfel fiind desemnati castigatorii premiilor de popularitate.

Castigatorii premiilor CiclotequeLady si CiclotequeMan vor fi desemnati de: Malvina Cservenschi (TVR2), Raluca Lazarut (Antena 1) si Sergiu Machidon (Avalon Communicatiosn) in juriul fetelor si Adina Buzatu (Trends by Adina Buzatu), Dragos Bucurenci si stilistul Matei Schwartz in juriul baietilor. Premiile vor consta in abonamente Cicloteque si produse si vouchere oferite de Trends by Adina Buzatu, Rhea Costa si Malvensky Charms, Getts Hair Studio, Mario Badescu si Base. Regulamentul concursului poate fi gasit la www.cicloteque.ro/concurs.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.