Setari Cookie-uri

Cicloteque cauta urmatorul Fashion Icon

Inaintea incheierii sezonului ciclist, reteaua de inchiriere biciclete Cicloteque isi provoaca utilizatorii la un nou concurs si ii premiaza pe cei mai fashionable dintre ei.

Bicicletele Cicloteque pot fi inchiriate din centrele situate in Parcurile Herastrau, Tineretului, Titan si Drumul Taberei, de la Facultatea de Drept si de la noua statie deschisa la Centrul de Informare al Fundatiei Soros in Str. Caderea Bastiliei nr. 33.

Cicloteque este primul sistem de bike-sharing din Romania, numarand in acest moment cinci centre si o statie din care pot fi inchiriate 400 de biciclete la tarife foarte prietenoase. Primul centru, deschis in 2008, se afla in cadrul Facultatii de Drept. Alte doua centre, deschise in 2010, se afla in Parcurile Tineretului si Herastrau, iar in 2011 au fost deschise centrele din Parcurile Drumul Taberei si Titan si statia de la Centrul de Informare al Fundatiei Soros. Astfel, Cicloteque a devenit o retea de bike-sharing in adevaratul sens al cuvantului, utilizatorii putand inchiria biciclete dintr-un centru si returna in altul. Inchirierea si rezervarea bicicletelor se pot face online pe site-ul www.cicloteque.ro, iar tarifele sunt: 2 lei pe ora, 10 lei pe zi sau 20 lei pentru doua zile. Studentii, pensionarii si somerii beneficiaza de tarife speciale, reduse la jumatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.