Patiserul francez Tristan Hureau, invitat de Electrolux sa gateasca pentru bucuresteni

Patiserul francez Tristan Hureau, invitat de Electrolux sa gateasca pentru bucuresteni
Kudika
24 Octombrie 2011

Prezenta lui Tristan marcheaza cel mai important eveniment gastronomic al primei saptamani de cooking organizate de Electrolux in magazinul Flanco.

Comunicat de presa

Patiserul francez Tristan Hureau va sustine marti, 25 octombrie, o demonstratie culinara in noul magazin Flanco din Unirea Shopping Center (etaj 3, Aripa Calarasi). Artistul culinar de la Rue du Pain - cea mai cunoscuta boulangerie-patisserie frantuzeasca din Bucuresti - va impartasi celor prezenti secretele prajiturii "Opera" cu crema ganache de ciocolata neagra. Prezenta lui Tristan marcheaza cel mai important eveniment gastronomic al primei saptamani de cooking organizate de Electrolux in magazinul Flanco.

Tristan HureauTristan Hureau, la numai 22 de ani, a absolvit cursurile unor scoli de prestigiu precum "Académie de Reims" si a urmat diferite stagii de pregatire printre care "Centre de formation d’apprentis interprofessionnel "CFA Chalons-en-Champagne". In prezent, Tristan ocupa pozitia de CAP Pâtissier, Glacier si Chocolatier la Rue du Pain din Bucuresti.

Prajitura preparata de el, "Opera", este una tipic frantuzeasca. Aceasta este realizata din straturi alternative de biscuiti Jaconde din migdale, crema ganache obtinuta din frisca naturala si ciocolata neagra, si crema de unt si cafea. La final, prajitura este glazurata cu o pasta de ciocolata la bain-marie.

Saptamana 21 – 27 octombrie este prima din seria de demonstratii culinare realizate de Electrolux. In aceasta prima saptamana, clientii magazinului Flanco Unirea vor avea ocazia sa mai incerce retete internationale precum Kailash, Pui Gong Bao sau Tagliatelle al Ragu. Partenerii evenimentelor vor fi Rue du Pain, Mandala Club, Readers Cafe, Fabio Pizza si Wu Xing.

Pana la sfarsitul anului, Electrolux va organiza astfel de sesiuni de cooking in fiecare luna, timp de o saptamana. Demonstratiile culinare vor fi sustinute de food bloggeri si de bucatari ai celor mai importante restaurante din Bucuresti. Vizitatorii prezenti in magazin vor putea degusta mancaruri cu specific italian, francez, chinezesc, indian, grecesc, international si multe altele. Meniurile fiecarei saptamani vor fi anuntate in magazinul Flanco Unirea si pe site-ul www.electrolux.ro. Participantii se pot inscrie si la o tombola cu premii Electrolux, organizata in magazin in fiecare saptamana de cooking.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri