Prezenta lui Tristan marcheaza cel mai important eveniment gastronomic al primei saptamani de cooking organizate de Electrolux in magazinul Flanco.
RUE DU PAIN – Boulangerie artisanale este prima si singura brutarie frantuzeasca din Bucuresti care foloseste tehnici artizanale de productie si exclusiv ingrediente premium, naturale, cele mai multe fiind importate direct din Franta.
La RUE DU PAIN toate produsele sunt pregatite la inceputul fiecarei zile, nu se foloseste aluat congelat si toata productia zilnica se vinde in aceeasi zi in care a fost realizata.
De asemenea, RUE DU PAIN este singura brutarie din oras care isi are laboratorul de productie in aceeasi incinta cu spatiul de vanzare, astfel incat clientii pot vedea brutarii si patiserii in timp ce lucreaza.
La RUE DU PAIN gasesti – alaturi de o multitudine de sortimente de paine, patiserie si cofetarie – si o cafenea cu atmosfera prietenoasa si relaxanta, unde poti savura o supa calda, o salata sau quiche.