Setari Cookie-uri

Harta Serviciilor Alcohelp

ALIAT - una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale din Romania care ofera servicii medicale, sociale si psihologice in domeniul adictiilor - lanseaza, cu sprijinul financiar al Heineken Romania, "Harta nationala a serviciilor de sanatate", un instrument ce vine in ajutorul persoanelor cu un consum problematic de alcool.

„Intotdeauna am crezut in parteneriatul cu ALIAT si in puterea lui de a dezvolta programe care sa raspunda nevoii persoanelor cu un consum problematic de alcool si rudelor si prietenilor acestora. In 3 ani de colaborare am dezvoltat diverse programe dedicate persoanelor cu un consum problematic de alcool, atat in mediul on-line cat si off-line. Acum, am lansat «Harta nationala a serviciilor de sanatate», un instrument util, care poate functiona ca o poarta de acces catre serviciile medicale de stat sau private, dedicate tratamentului consumului problematic de alcool. In viitor, ne vom mentine angajamentul de a promova un consum responsabil si vom continua parteneriatul cu ALIAT, ca parte din platforma noastra de sustenabilitate, «Brewing a Better Future»”, declara Jan Derck van Karnebeek, Managing Director Heineken Romania.

Parteneriatul dintre ALIAT si Heineken Romania face parte din agenda de sustenabilitate a companiei, „Brewing a Better Future” si isi propune ca prin programele derulate sa vina in intampinarea persoanelor cu un consum problematic de alcool, a rudelor si prietenilor acestora si sa ofere solutii concrete pentru nevoile acestora. Prin agenda de Sustenabilitate „Brewing a Better Future”, Heineken Romania dezvolta programe si actiuni pe termen lung, pentru fiecare dintre ariile sale de activitate, cu scopul de a avea o contributie pozitiva asupra societatii, mediului si comunitatilor in care compania isi desfasoara activitatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.