Setari Cookie-uri

Campionii in lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice premiati in cadrul Galei Premiilor Avon Foundation for W

Premiile acordate in acesta seara sunt un simbol al efortului nostru global in eradicarea cancerului la san si a violentei domestice, a importantei programelor nostre si a implicarii fiecaruia dintre noi.

Comunicat de presa

Gala Premiilor Avon Foundation Peste 800 de invitati si artisti din 39 de tari au participat alaturi de Andrea Jung, Presedinte si CEO Avon Products Inc., la Gala Premiilor Fundatiei Avon. Frumoasele vedete ale muzicii internationale Fergie, Natasha Bedingfield, Delta Goodrem si actrita Ashlez Greene au fost alaturi de noi pentru a premia si a recunoaste campionii in lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice la nivel global.

“Premiile acordate in acesta seara sunt un simbol al efortului nostru global in eradicarea cancerului la san si a violentei domestice, a importantei programelor nostre si a implicarii fiecaruia dintre noi. Seara acesta este o onoare adusa tuturor celor care ne-au sprijinit de-a lungul activitatii noastre. Eforturilor celor 6,5 milioane de Reprezentanti din intreaga lume, celor 40,000 de Asociati si a milioanelor de consumatori au facut posibila donarea a peste 860 de milioane USD ”, a declarat Andrea Jung- Presedinte si CEO Avon Products Inc.

Fergie “Gala Premiilor Avon este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Sunt incantata si onorata in acelasi timp sa fiu prezenta alaturi de cei care schimba in bine viata femeilor din intreaga lume. Sunt fericita sa sarbatoresc alaturi de voi Global Voices for Change si sa premiez campionii in lupta impotriva cancerului la san”, a declarat Fergie castigatoarea a 6 premii Grammy si gazda evenimentului alaturi de Andrea Jung.

Castigatorii Premiilor Avon Foundation for Women


Din 2001 in cadrul galei anuale, Fundatia Avon recunoste meritele individuale dar si pe cele ale organizatiilor din Statele Unite in coordonarea proiectelor privind solutionarea problemelor cu care se confrunta femeile. Anul acesta, Fundatia Avon a decis sa premieze programe si proiecte din intrega lume, echipe care au reusit sa arate tuturor ca daruirea si pasiunea pot fi noi sanse la viata pentru femeile aflate in situatii dificile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.