Setari Cookie-uri

Campionii in lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice premiati in cadrul Galei Premiilor Avon Foundation for W

Premiile acordate in acesta seara sunt un simbol al efortului nostru global in eradicarea cancerului la san si a violentei domestice, a importantei programelor nostre si a implicarii fiecaruia dintre noi.

Categorii :


2011 Global Breast Cancer Medical Advancement


Centrul Oncologic Barretos din Brazilia. Peste 3000 de pacienti trec zilnic pragul acestui spital, aproape toti fiind persoane cu venituri foarte mici. Din 2002 Avon Brazilia sprijina acest centru donand aparatura medicala de ultima generatie. Prin initiativele acestui centru in fiecare an 60,000 de femei sunt incluse in programul national de screening mamar in vederea detectarii precoce a cancerului la san.

Asociatia Amazon pentru femei din Polonia sustine femeile afectate de cancer. Din 1997 Avon Polonia prin Campania de lupta impotriva cancerului la san a sprijinit organizarea unor activitati de recuperare dupa tratamentul impotriva cancerului. Peste 15,000 de femei au beneficiat pana in prezent de acest program.

2011 Global Community Advocacy


Centrul pentru situatii de criza Quezon din Filipine ofera consiliere psihologica si adapost temporar pentru victimele violentei domestice.

Refuge cel mai mare furnizor de servicii specializate pe violenta domestica din Regatul unit al Marii Britanii. Acest centru ajuta victimele violentei domestice si persoanele dezavantajate sa isi reconstruiasca viata si sa redescopere bucuria de a trai.

2011 Voice for Change


Glamour Magazine Statele Unite ale Americii primeste premiul Voice for Change pentru atentia si devotamentul in lupta impotriva violentei asupra femei. In 2011, Avon impreuna cu revista Glamour a initiat campania “Tell Somebody”. Misiunea acestei campanii este sa atraga atentia asupra actelor de violenta domestica incurajand femeile sa impartaseasca experientele prin care au trecut.

Avon Voices


Finalistele Avon Voices
In cadrul Galei Avon Foundation for Women au fost prezente si cele doua castigatoare Avon Voices: Selena Gittens din Canada si Evelina Anusauskaite reprezentanta Lituaniei. Castigatoarele au fost alese din top 10 finaliste pe baza performantei live din cadrul finalei Avon Voices desfasurata pe 2 noiembrie la Hard Rock Café New York dar si pe baza celor 2,5 milioane de voturi primite din intreaga lume.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.