Setari Cookie-uri

Campionii in lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice premiati in cadrul Galei Premiilor Avon Foundation for W

Premiile acordate in acesta seara sunt un simbol al efortului nostru global in eradicarea cancerului la san si a violentei domestice, a importantei programelor nostre si a implicarii fiecaruia dintre noi.

Castigatoarele vor inregistra un album ce urmeaza sa fie distribuit pe anumite piete Avon, album ce va include melodia “Be what you Believe” compus de Diane Warren, legenda a muzicii internationale si castigatoarea a premiilor Golden Glove si Grammy.

Un procent semnificativ din vanzarea acestui album va fi directionat catre finantarea programelor Avon Foundation for Women. Suplimentar, competitia Avon Voices va realiza o donatie in valoare de 25,000 de dolari catre Fundatia Avon pentru a sustine lupta femeilor cu cancerul la san si violenta domestica.

Despre Avon Foundation for Women


Este cea mai mare fundatie infiintata de o companie multinationala si isi propune prin programele sale sa imbunatateasca viata femeilor din intreaga lume. Avon Foundation for Women isi desfasoara activitatile in peste 50 de tari si a realizat donatii de peste 860 milioane de USD. Prin campania de lupta impotriva cancerului la san Fundatia Avon finanteaza programe de cercetare in domeniul cancerului la san si asigura accesul femeilor la ingrijire medicala adecvata si aparatura de ultima generatie. Prin campania de lupta impotriva violentei domestice Avon Foundation militeaza continuu pentru standardul de viata al femeilor si isi propune sa reduca numarul victimelor afectate de acest fenomen.
www.avonfoundation.org

Despre Avon Voices


Avon Voices este o competitie globala adresata femeilor si barbatilor din peste 60 de tari.

Juriul a fost compus din vedete de talie internationala: Fergie, castigatoare a 6 premii Grammy, Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare din Statele Unite ale Americii, Natasha Bedingfield, cantareata si compozitoare nominalizata la Grammy. Categorii Competitie Avon Voices: Concurs Talente Muzicale si Concurs Compozitie Muzicala

www.avonvoices.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.