Setari Cookie-uri

LaColline a lansat un sortiment unic pe piata branzeturilor locale: branza de capra cu trufe

Anul acesta, LaColline a extins gama specialitatilor cu un nou sortiment de lux: branza de capra cu trufe, fiind in prezent singurul producator din Romania cu o astfel de specialitate in portofoliu.

Lider intre branzeturi: branza de capra cu ierburi de Provence

Vanzarile LaColline au crescut constant anul acesta, atat pe piata interna, cat si la export. Cele mai bine vandute produse sunt cele proaspete: laptele de capra, iaurtul de baut si kefir, acestea insumand intre 30 si 40% din vanzari.

In ceea ce priveste cel mai bine vandut sortiment de branza din portofoliu, specialitatea de capra cu ierburi de Provence este pe primul loc, urmata de branza de capra simpla.

Odata cu cresterea pietei si a gamei de produse, LaColline vrea sa extinda si fabrica. O noua anexa este pe lista prioritatilor in planurile de dezvoltare ale reprezentantilor companiei clujene, urmata de o linie moderna de fabricatie si ambalare a produselor proaspete si acidofile, precum lapte, iaurt si kefir. Mai mult decat atat, LaColline studiaza in prezent posibilitatea infiintarii unei ferme proprii de capre, in cadrul careia sa se produca materia prima necesara fabricii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.