Setari Cookie-uri

Ingrijirea pielii in timpul iernii, cu Nivea

Protejeaza-ti pielea de frig cu ajutorul unor produse ce contin ingrediente puternic hidratante si urmareste sfaturile NIVEA de ingrijire pe timpul iernii, pentru a avea o piele frumoasa si sanatoasa:

Pret recomandat: 13,15 RON

5. Bucura-te de soare cate putin, in fiecare zi si nu uita de hidratarea tenului si de protectia solara


NIVEA Visage Essentials - crema de zi ten normal Lipsa soarelui in lunile de iarna este cea care incurajeaza cresterea numarului de virusi si bacterii, afectand in acelasi timp sistemul imunitar. Tot lipsa expunerii la soare cauzeaza si deficienta vitaminei D. Cum poti evita acest lucru? Fa o scurta plimbare de 15 minute dimineata devreme sau dupa-masa, pentru a-ti incarca bateriile cu doza zilnica necesara de soare. Cu toate acestea, nu uita de tenul tau! Acesta are nevoie de hidratare, dar si de protectie solara. Da, chiar daca este iarna, trebuie sa folosesti o crema de zi special creata in functie de tipul tau de ten, dar cu protectie solara, mai ales daca stai mult afara sau ti-ai planificat un concediu la ski. NIVEA iti recomanda cremele de zi NIVEA Visage Essentials pentru ten uscat si sensibil si pentru ten normal, care au FPS 8 pret recomandat: 19,48 RON (50 ml)

6. Frigul nu este neaparat un lucru rau


NIVEA Cashmere Moments Shower Scurte expuneri la frig iti vor pregati corpul pentru iarna. Poti incerca un dus in care sa alternezi apa calda cu cea rece, in reprize foarte scurte – nu vrem sa racesti. Astfel, sensibilitatea organismului la frig se va micsora, corpul capatand o rezistenta mai mare. Daca vrei un moment de rasfat, opteaza pentru NIVEA Cashmere Moments Shower Cream, un gel de dus ulei-crema care iti rasfata atat simturile cat si pielea, oferindu-i pielii tale hidratarea de care are nevoie in timpul iernii.
Pret recomandat: 11,25 RON (250 ml)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.