Setari Cookie-uri

Ingrijirea pielii in timpul iernii, cu Nivea

Protejeaza-ti pielea de frig cu ajutorul unor produse ce contin ingrediente puternic hidratante si urmareste sfaturile NIVEA de ingrijire pe timpul iernii, pentru a avea o piele frumoasa si sanatoasa:

Pret recomandat: 16,46 RON (250 ml)
22,20 RON (400 ml)

3. Pielea exfoliata la nivelul degetelor si mainile uscate pot fi evitate daca te dai de fiecare data cu crema de maini, inainte sa-ti pui manusile


balsam de maini NIVEA SOS Daca ingrijirea mainilor este necesara in orice moment al anului, in timpul iernii aceasta devine esentiala. Mainile sunt expuse la o multitudine de factori agresivi, ce duc la uscarea si craparea lor: de la vant, la ninsoare si temperaturi extreme, la manusile care fac ca pielea sa se deshidrateze si mai repede. Tocmai de aceea, in timpul iernii ai nevoie de un balsam de maini care ofera o hidratare rapida si de lunga durata. Formula concentrata a balsamului de maini NIVEA SOS actioneaza instant asupra pielii uscate: aceasta hidrateaza rapid si rezolva problema pielii stranse, lasand-o catifelata si supla. Balsamul de maini NIVEA SOS contine Dexpantenol, un ingredient cu actiune imediata care, odata aplicat, regenereaza, hidrateaza si intareste bariera de protectie a pielii.
Pret recomandat: 7,46 RON (50 ml)

4. Acorda primul ajutor buzelor tale


NIVEA Lip Care SOS Lip Relief Buzele tale iti transmit semnale SOS? Foloseste NIVEA Lip Care SOS Lip Relief, tratamentul instantaneu al buzelor crapate si uscate. Formula cu Dexpantenol calmeaza rapid buzele crapate, iar noul ingredient, mentolul, racoreste si calmeaza instantaneu buzele afectate. Pielea buzelor este vindecata, isi recapata elasticitatea si textura catifelata si este vizibil mai neteda, fiind protejata de factorii agresivi de mediu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.