Setari Cookie-uri

SodaStream da tonul distractiei!

Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale.

Comunicat de presa

SodaStream, lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de sisteme de carbonare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului in Romania. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revolutionat deja obiceiurile de consum din peste 40 de tari in care brandul este prezent.

SodaStream Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

SodaStream ofera sistemul complet pentru pregatirea de bauturi personalizate: DrinksMakers, butelii de CO2 pentru carbonat apa, rezerve de CO2, sticle de carbonare special concepute alaturi de capacele lor etanse si o gama larga de arome. Siropurile nu contin alergeni sau organisme modificate genetic si au mai putine calorii, zahar si sare decat bauturile carbonate clasice. In medie, bauturile SodaStream contin de trei ori mai putine calorii decat bauturile carbonate clasice.

Siropurile SodaStream se gasesc in Romania in 8 versiuni din cele peste 50 disponibile la nivel international: portocale, fructe de padure, lamaie-lamaie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fara zahar si XStream Energie.
Sistemul SodaStream

«Sistemele de carbonatare SodaStream vin ca alternativa naturala la piata bauturilor racoritoare din Romania unde oamenii investesc multi bani, timp si efort pentru a-si achizitiona bauturile racoritoare. SodaStream este un concept care a revolutionat pietele in care este prezent si ne bucuram ca acum este disponibil si in Romania», a declarat Natalie Thiberville, Director de Marketing Blue Nest Trade, unic distribuitor al produselor SodaStream in Romania.

In tara noastra se consuma in medie 2 miliarde de litri de bauturi carbonate pe an, rezultand aproape tot atatea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, elimina costurile aferente transportului si depozitarii acestora si protejeaza mediul prin reducerea poluarii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.