Setari Cookie-uri

SodaStream da tonul distractiei!

Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale.

Cu o butelie reutilizabila de CO2 se pot carbona pana la 80 litri de bauturi, sau chiar mai mult, in functie de cantitatea de gaz dorita, insemnand o economie de 40 pana la 60 de sticle de plastic poluante.

Sticlele de carbonare nu contin Bisfenol A (BPA), sunt lavabile, reciclabile si au o durata de viata de pana la 3 ani.

Aparatele Drinks Makers sunt disponibile in patru variante: JET (design clasic alb, un best seller pe plan mondial), STREAM (design rafinat, negru si argintiu), DYNAMO (design ergonomic, rosu metalizat) si PURE (finisaj din otel, elegant si rafinat, castigator al premiului de design Red Dot).

bautura carbonata Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei (versiunea JET) si 499 lei (versiunea PURE). Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online pe www.sodastream.ro si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile. Produsele SodaStream se gasesc in magazinele KitchenShop din Centrul Comercial AFI Palace (Cotroceni), Centrul Comercial FEERIA (Baneasa), Centrul Comercial Tom (Constanta), Ambient (Sibiu), Tonis (Constanta), magazinele Eco Total, magazinele Bucovina Electro Top. Lista completa a locatiilor ce distribuie SodaStream se gaseste pe www.sodastream.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.