Setari Cookie-uri

Responsabilitatea sociala - o investitie sigura

Marea miza a recesiunii economice pe care si Romania o traverseaza este aceea de a identifica solutii pentru a face fata oricarei viitoare crize financiare. Una dintre solutii este aceea de a-i pregati pe copii pentru societate, pentru a-i putea fi folositori.

La editia din 2010, brazii creati de 18 designeri romani, carora li s-au adaugat cei realizati de copiii de la Mark Twain International School, Scoala Europeana, Salvati Copiii Timisoara si Salvati Copiii Romania, au fost licitati contra sumei totale de 274.490 de euro.

Designerii romani care au creat un bradut original pentru aceasta editie a Festivalului Brazilor de Craciun sunt: Venera Arapu, Wilhelmina Arz, Cristina Batlan, Claudia Castrase, Alexandru Ciucu, Lena Criveanu, Rhea Costa si Malvina Cervenschi, Kristina Dragomir, Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Mihaela Glavan, Philippe Guilet, Adelina Ivan, Irina Marinescu, Rita Muresan, Ioan Nemtoi, Carmen Ormenisan, Oxette, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Mirela Stelea, Salvati Copiii, Iris Serban, Agnes Toma, Ana Wagner, Isabela Walter. Luana Ibacka si Dj Wanda creeaza, de asemenea, brazi pentru editia 2011.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.