Setari Cookie-uri

Aproape de natura, chiar si in timpul iernii, cu gama Nivea Baby Nutri Sensitive

NIVEA Baby Nutri Sensitive a fost creata special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri si include trei ingrediente cheie

Comunicat de presa

Micutul tau are nevoie de o ingrijire deosebita si de o rutina completa care sa ii protejeze pielea cu ingrediente naturale, mai ales in timpul iernii. Tocmai de aceea NIVEA Baby iti ofera o gama care are grija de micutul tau ... din cap pana in picioare, de cand se trezeste si pana adoarme, mai ales in timpul iernii!

NIVEA Baby Nutri Sensitive a fost creata special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri si include trei ingrediente cheie certificate organic care functioneaza intr-o perfecta armonie cu pielea sensibila si uscata a bebelusilor, pentru a sprijini bariera naturala de protectie a pielii:

Untul de shea, cu proprietati antiinflamatorii, calmeaza si hidrateaza intens pielea,
Lipidele Omega 6 refac lipidele naturale proprii pielii,
Musetelul calmeaza pielea iritata.

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive le ofera celor mici secretele naturii si o ingrijire completa, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranti si alcool si 100% ingrijire si delicatete:

NIVEA Baby Nutri Sensitive Wash Lotion 1. Curatare delicata cu lotiunea de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive

Avand o formula speciala cu surfactanti, fara alcool, coloranti si sapun, lotiunea de spalare NIVEA Baby Nutri Sensitive curata delicat si protejeaza pielea uscata si sensibila, actionand eficient impotriva deshidratarii. Acizii grasi Omega-6 refac rezerva de lipide proprie pielii si intaresc astfel bariera sa naturala de protectie. Lotiunea de spalare are o formula „fara lacrimi” pentru ca micutul tau sa nu verse nicio lacrima in timpul baitei. Compatibilitate dermatologica si oftalmologica testata.
Pret recomandat: 14,7 RON (250 ml), 22 RON (500 ml)

2. Curatarea funduletului ingerasului tau cu servetelele umede NIVEA Baby Pure & Natural, speciale pentru pielea sensibila si uscata

Descopera noile servetele umede NIVEA Baby Pure & Natural, care mentin nivelul natural al pH-ului pielii, curata, calmeaza si protejeaza pielea sensibila si uscata a bebelusului. Acestea contin fibre naturale de bumbac si sunt imbinate intr-o lotiune delicata fara parfum, cu o formula testata, cu extract bio de musetel. Servetelele nu contin parabeni, alcool si coloranti. Compatibilitate dermatologica testata. Biodegradabile. Acum la un pret special!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.