Setari Cookie-uri

Aproape de natura, chiar si in timpul iernii, cu gama Nivea Baby Nutri Sensitive

NIVEA Baby Nutri Sensitive a fost creata special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri si include trei ingrediente cheie

Pret recomandat: 7,5 RON

NIVEA Baby Nutri Sensitive Milk 3. Hidratare intensiva cu laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive

Pentru bebelusii cu piele sensibila se recomanda utilizarea unui produs intens hidratant cel putin odata pe zi, pentru a intari bariera naturala de protectie a pielii si a reface rezerva de lipide proprii acesteia.
Laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea uscata si sensibila, iar formula speciala cu acizi grasi Omega-6 reface rezerva de lipide a pielii. Este usor de aplicat si se absoarbe rapid, hranind pielea micutului tau. Compatibilitate dermatologica testata. Nu contine alcool, coloranti sau parabeni.
Pret recomandat: 13,1 RON

4. Calmarea zonelor afectate cu crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive

NIVEA Baby Nutri Sensitive SOS Cream Daca pielea bebelusului are zone uscate, inrosite sau iritate, atunci ai nevoie de o crema cu ingrediente antiinflamatorii, care sa actioneze rapid si sa calmeze pielea, lasand-o supla si fina.
Crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive are un complex ameliorant care include panthenol pentru calmare, oxid de zinc cu efect antiinflamator imediat, acizi grasi Omega 6 pentru refacerea rezervei de lipide proprii pielii si unt de shea pentru hidratare. Astfel, calmeaza rapid iritatiile si roseata si previne senzatia de mancarime, fiind potrivita si pentru protectia zonei de contact cu scutecele. Crema nu contine alcool, coloranti, conservanti si parabeni. Compatibilitate dermatologica testata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.