Setari Cookie-uri

Cedeaza volanul cand bei!

Aflata la cea de-a patra editie, campania a debutat anul acesta la inceputul lunii decembrie, urmand sa se deruleze pana la mijlocul lunii ianuarie 2012, fiind prezenta in atentia conducatorilor auto pe intreaga perioada a sarbatorilor de iarna.

Comunicat de presa

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Asociatia "Berarii Romaniei", cu sprijinul Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si al Consiliului National al Audiovizualului, continua campania de constientizare a soferilor romani cu privire la adoptarea unui comportament responsabil la volan, in scopul reducerii accidentelor rutiere care au drept cauza consumul de alcool. Astfel, conducatorilor auto li se reaminteste sa nu urce la volanul masinii dupa ce au consumat bauturi alcoolice, ci sa recurga la orice alt mod pentru a ajunge cu bine acasa: sa apeleze la un prieten care nu a baut, sa ia un taxi sau sa foloseasca mijloacele de transport in comun.
Titi Aur

Aflata la cea de-a patra editie, campania a debutat anul acesta la inceputul lunii decembrie, urmand sa se deruleze pana la mijlocul lunii ianuarie 2012, fiind prezenta in atentia conducatorilor auto pe intreaga perioada a sarbatorilor de iarna.

“Prin intermediul acestei campanii, Asociatia “Berarii Romaniei” isi reafirma angajamentul sau social si preocuparea pentru promovarea unui consum responsabil de bauturi alcoolice. Le dorim consumatorilor nostri sa se bucure din plin de sarbatorile de iarna ce se apropie, dar, in acelasi timp, le recomandam sa nu piarda din vedere faptul ca petrecerile reusite se termina de-abia dupa ce au ajuns cu bine acasa. Astfel, cel mai bine este sa cedeze volanul cand beau!”, a declarat Constantin Bratu, Director general al Asociatiei “Berarii Romaniei”.

Dezvoltata sub un concept larg adoptat la nivel european, Designated Driver, campania a beneficiat anul acesta de participarea pro bono a binecunoscutului pilot de raliu, Titi Aur, care a preluat in cadrul vizualului campaniei rolul de sofer desemnat, transmitand conducatorilor auto romani un mesaj de urmat: Cedeaza volanul cand bei!

“De peste 25 de ani am facut din sofat o profesie. Nu am numarat niciodata cu exactitate kilometrii pe care i-am parcurs atat ca pilot de raliu cat si alaturi de familie, dar cred ca pot afirma fara sa gresesc ca fac ocolul Pamantului cel putin o data pe an. Aproape fiecare kilometru parcurs mi-a demonstrat insa ca responsabilitatea la volan este cea care poate salva vieti. De aceea, am raspuns cu placere invitatiei de a ma alatura acestei campanii care promoveaza un tip de comportament la volan care sper sa fie insusit cat de curand de toti conducatorii auto romani.” Titi Aur, pilot de raliu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.