Setari Cookie-uri

Lansarea cartii Mic Dejun 2.0 un nou record mondial

29 de co-autori ai cartii Mic Dejun 2.0 au fost prezenti la lansarea din data de 29 noiembrie 2011 si au semnat simultan cate un exemplar al volumului, stabilind noul record certificat astazi de catre reprezentantii Guinness World Records.

Stabilirea unui nou record mondial a fost un obiectiv asumat de catre toti co-autorii prezenti la eveniment, care si-au exprimat increderea in obtinerea acestei certificari inca de atunci, precum si dorinta de a se implica si in alte proiecte alaturi de brandul lor de suflet, belVita Start.

“Ma bucur ca am participat la proiect si la eveniment si abia astept Mic Dejun 3.0 si sa doboram un nou record” a declarat Adrian Dumitrescu, unul din co-autorii Mic Dejun 2.0, la finalul evenimentului.

Mic Dejun 2.0, un proiect unic pentru piata din Romania, prezinta micul dejun din perspectiva a 114 co-autori, care au contribuit la realizarea continutului acestei carti prin intermediul Facebook pe parcursul a 4 saptamani de campanie.

belvita Start Mic Dejun 2.0 a fost tiparit in 1.000 exemplare care vor fi oferite cadou co-autorilor si ulterior unui numar de peste 600 de fani care vor accepta provocarile si concursurile organizate in perioada urmatoare, dintre cei peste 20.000 de fani ai paginii Facebook belVita Start.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.