Setari Cookie-uri

Campania Milka Indrazneste sa fii tandru a adus emotii in viata a 100.000 de romani

Peste 2.500 de mesaje tandre au fost inscrise in concursul lansat pe website-ul www.orasultandretii.ro starnind emotii puternice romanilor si incurajandu-i sa isi arate tandretea fata de cei din jur fara sa aiba nevoie de o ocazie speciala.

Comunicat de presa

Peste 100.000 de persoane
au participat, timp de 6 saptamani, la concursul organizat pe website-ul www.orasultandretii.ro, in cadrul campaniei Milka "Indrazneste sa fii tandru".

Peste 2.500 de mesaje tandre
au fost inscrise in concursul lansat pe website-ul www.orasultandretii.ro starnind emotii puternice romanilor si incurajandu-i sa isi arate tandretea fata de cei din jur fara sa aiba nevoie de o ocazie speciala. Peste 11.000 de voturi au fost exprimate de catre vizitatorii site-ului pentru mesajele inregistrate in concurs, care descriau gesturi de tandrete dintre cele mai originale.

„Suntem tare mandri ca am avut rezultate atat de bune in urma acestei campanii la care am lucrat cu atata pasiune alaturi de toti colaboratorii nostri. Cei 6 castigatori au reprezentat o tara intreaga si ne-au aratat ca gesturile simple venite din inima dau culoare si veselie relatiilor cu cei dragi” a declarat Cristina Pindaru, Brand Manager Milka.

Mesajele castigatoare din concurs sunt acum vizibile pe panourile neconventionale din orasele castigatorilor, realizate special pentru a-i indemna si pe ceilalti romani la gesturi de tandrete.

Mesajul Oanei Cojoaca din Timisoara scris pentru colega ei, Estera, a fost selectat castigator si realizat de catre echipa Milka. “As renunta la calatoria cu troleibuzul, in schimbul unei plimbari cu tine.” Pentru ca sunt prietene foarte bune, Oana si Estera prefera discutiile din timpul unei lungi plimbari in schimbul unei calatorii cu troleibuzul pana la scoala.


Alexandra Dumitru din Bucuresti a castigat cu mesajul pentru colegele de apartament: Ana si Ruxandra. “Indraznesc sa va iubesc neconditionat si cand nu duceti gunoiul si cand lasati luminile aprinse si fierul in priza. Va multumesc ca faceti parte din viata mea.”


Claudia Lavinia Serafimciuc din Focsani s-a inscris in concurs si a castigat cu un mesaj adresat mamei sale, pentru a-i arata cat de mult se bucura cand ajunge inapoi acasa si cat de mult o iubeste. “Imi doresc sa-mi deschizi usa cat mai mult de acum inainte, atunci cand ajung acasa si vreau sa stii ca sunt mandra ca imi esti mama. Te iubesc cat o mie de inimi!”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.