Setari Cookie-uri

Campania Milka Indrazneste sa fii tandru a adus emotii in viata a 100.000 de romani

Peste 2.500 de mesaje tandre au fost inscrise in concursul lansat pe website-ul www.orasultandretii.ro starnind emotii puternice romanilor si incurajandu-i sa isi arate tandretea fata de cei din jur fara sa aiba nevoie de o ocazie speciala.


Mesajul cel mai tandru din ultima saptamana de concurs a fost scris de Andreea Prodan din Bucuresti
, pentru prietenul ei: “Pentru tine as fi in stare sa imi pun ghetele in cui si sa zburam impreuna spre cele mai inalte culmi posibile.” Andreea este arbitra de fotbal la Liga 4-a pe Municipiul Bucuresti si fotbalista in Liga 1 la echipa Fair-Play Bucuresti, si ar renunta la pasiunea sa, fotbalul, pentru iubitul ei. De aceea Milka a realizat un panou urias cu o pereche de ghete de fotbal langa gestul tandru din mesajul Andreei.

Milka a creat un oras virtual pentru a le oferi romanilor ocazia de a-si manifesta tandretea fata de cei dragi, prin postarea unor mesaje cu gesturile tandre pe care le-ar face pentru cineva apropiat. Site-ul a fost parte componenta a campaniei Milka „Indrazneste sa fii tandru” ce i-a provocat pe romani sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.