O noua colectie capsul, un concept Createur 5 D'Emotions, cu si despre ingeri

Parfumuri, bijuterii de autor, genti expuse la muzeul MOMA de arta contemporana si cele mai celebre lumanari parfumate din lume cu tema angelica alcatuiesc noua colectie, cu si despre ingeri, de la Createur 5 D’emotions.

Comunicat de presa

Caci El va porunci ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale;
Si ei te vor duce pe maini, ca nu cumva sa-ti lovesti piciorul de vreo piatra
Psalmul 91, vers. 11-12


Parfumuri, bijuterii de autor, genti expuse la muzeul MOMA de arta contemporana si cele mai celebre lumanari parfumate din lume cu tema angelica alcatuiesc noua colectie, cu si despre ingeri, de la Createur 5 D’emotions.

Criza economica, razboaie, sfarsitul lumii anuntat pentru 2012, anxietate si stres fara precedent - acum, mai mult decat oricand, oricine are nevoie de ingerul sau pazitor. Ca si dragostea, ingerii pazitori exista, chiar daca nu pot fi vazuti de ochii omenesti. Iar la Createur 5 d’Emotions se afla semnele vizibile si palpabile, care ne pot aminti de existenta ingerilor, in momentele in care avem cea mai mare nevoie de o pereche de aripi care sa ne poarte departe de necazuri si de pericole. Bratari, talismane, parfumuri, lumanari parfumate si genti - toate alcatuiesc un altfel de portofoliu, dedicat ingerilor si prezentei lor in viata noastra.

Parfumul BATTITO D'ALIBrandul de nisa Profvmvm Roma a lansat parfumul denumit Battito d’ali - Bataie de aripi, care isi propune exact ceea ce arata si numele - sa sugereze fosnetul aripilor de inger, care isi fac astfel simtita prezenta in preajma noastra. Nota de mirt care “deschide” parfumul pare initial foarte ... “umana”, ascutita si vag medicinala, dupa cum spun chiar creatorii italieni. Dar este urmata de stralucirea eterica a florilor de portocal, de o idee de pudra de cacao si de un amestec dulce si bland de vanilie si mirt, ingrediente care incearca sa aduca raiul pe pamant. Createur 5 D'Emotions a lansat in exclusivitate Profvmvm Roma pe piata romaneasca in urma cu cinci ani, introducand in premiera in Bucuresti unul dintre brandurile cu cea mai mare concentratie de parfum din lume.

Bjørk, creatoarea din spatele brandului nordic de bijuterii cu acelasi nume, a avut o existenta nomada (Norvegia, Japonia, Germania, Danemarca, India), care i-a asigurat elementele emotionale si culturale necesare pentru creatia de bijuterii cu totul speciale, diferite de orice notiune traditionala. O combinatie de imagini specifice epocii victoriene si a bijuteriilor tip Memento Mori, creatiile Bjørg includ si elemente de suprarealism, dar si din vechile basme. Piesele semnate Bjørg se vand in magazine celebre precum Liberty sau Harvey Nichols, iar piesa dedicata ingerilor este o bratara gravata cu celebrul citat “Suntem toti ingeri cu o singura aripa si putem zbura doar daca ne imbratisam” - Luciano de Crescenzo, scriitor, actor si regizor italian.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri