Setari Cookie-uri

O noua colectie capsul, un concept Createur 5 D'Emotions, cu si despre ingeri

Parfumuri, bijuterii de autor, genti expuse la muzeul MOMA de arta contemporana si cele mai celebre lumanari parfumate din lume cu tema angelica alcatuiesc noua colectie, cu si despre ingeri, de la Createur 5 D’emotions.

Bratara Bjork

Bratari Catherine Michiels O alta bijuterie care ne va duce cu gandul la ingeri este semnata Catherine Michiels, designerul belgian preferat de vedete hollywoodiene precum Jhonny Depp, Angelina Jolie si Brad Pitt, atat pentru aspectul creatiilor sale, cat, mai ales, pentru aplecarea sa catre lumea spirituala. Ca si Bjørg, bijuteriile lui Catherine Michiels se inspira din calatoriile prin intreaga lume, fiind in acelasi timp o conexiune intre purtator si credinta, originea, idealurile sau sentimentele sale. Talismanele Catherine Michiels au fiecare povestea proprie, in primul rand cea de la care a pornit creatoarea, dar mai ales cea conferita emotional de purtator. Bratara cu talisman L’Ange (Ingerul), Createur 5 D’Emotions, este asociata cu dragostea neconditionata, fara rezerve, fara limite si fara prejudecati. Inscriptia Unconditional Love este dublata de silueta gratioasa a ingerului, un simbol al iubirii nemarginite a lui Dumnezeu fata de oameni.
Selda Okutan
Selda Okutan este o creatoare de bijuterii din Turcia, care isi denumeste modelele bijuterii sculpturale cu figurine minuscule. Fiecare colectie, in serii limitate, are o tema si fiecare piesa are propria sa istorie. Inelele cu ingeri ai Seldei Okutan atrag atentia prin siluetele socante, neasteptate la o bijuterie. In colectia Angel, ametiste si topaze sustin aripile din argint, placate cu aur alb sau negru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.