Setari Cookie-uri

O noua colectie capsul, un concept Createur 5 D'Emotions, cu si despre ingeri

Parfumuri, bijuterii de autor, genti expuse la muzeul MOMA de arta contemporana si cele mai celebre lumanari parfumate din lume cu tema angelica alcatuiesc noua colectie, cu si despre ingeri, de la Createur 5 D’emotions.


Lumanare Cire Trudon Cire Trudon
, legendara manufactura de lumanari parfumate, isi aduce contributia la atmosfera angelica prin Carmelite - o lumanare inspirata de vechile manastiri carmelite, unde calugaritele se simt mai aproape de ingeri la lumina lumanarilor si in sunetele cantarilor. Carmelite este o poveste despre pacea sufleteasca si despre eternitate, pe care fiecare spera sa o petreaca in Paradis. Carmelite este un amestec ametitor si in acelasi timp linistitor de portocala, trandafir, muscata, mirodenii, iris, patchouli, santal si cedru de Virginia.

Cire Trudon dateaza din anul de gratie 1643, cand Claude Trudon, un negustor de ceara, a ajuns la Paris, unde a fost apoi numit furnizor al regelui Ludovic al XIV-lea. Cire Trudon si-a pastrat acest statut si in urmatoarele secole, cat a durat monarhia franceza, iar apoi a devenit furnizor al lui Napoleon, in perioada Imperiului. Astazi, brandul este preferat de varianta moderna a regalitatii - vedetele, printre care Tom Ford si Sarah Jessica Parker, dar si de case celebre de moda precum Hermes, Dior si Cartier. Pe langa ingredientele naturale si parfumurile cu totul speciale, lumanarile Cire Trudon se remarca si prin durata exceptionala de ardere, de la 70-80 ore pentru varianta mica (270g), pana la cateva sute de ore pentru modelul mare (2kg).

Vlieger & Vandam au lansat colectia de genti Guardian Angel (Ingerul Pazitor) pentru a atrage atentia asupra modului excesiv si senzationalist in care media relateaza cazurile de violenta. Prima colectie a fost compusa din genti second-hand si din fetru, embosate cu forme clare de cutite si pistoale, care trimiteau cu gandul la Psycho, pelicula emblematica a lui Hitchcock. In 2005, Muzeul de Arta Moderna din New York (MOMA) a inclus o geanta Guardian Angel in expozitia “Safe, Design Takes On Risk”, iar in 2006 a inclus un exemplar in colectia permanenta. Noua colectie Guardian Angel include trei modele - Guardian Angel Tote (unisex), Guardian Angel Clutch si Guardian Angel Soft.

Createur 5’Demotion
Strada Doamnei nr 5


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.