Setari Cookie-uri

Kneipp - Iubeste pielea sensibila!

Gama de produse cosmetice cu luminita de seara de la Kneipp ofera hidratare intensa pielii uscate, crapate si iritate.

Comunicat de presa

Rezultate excelente pentru ingrijirea pielii si toleranta la testarea produsului; aprobat de catre medicii dermatologi.

Kneipp Luminita de seara Gama de produse cosmetice cu luminita de seara de la Kneipp ofera hidratare intensa pielii uscate, crapate si iritate. Este recomandata folosirea acestei game si pentru pielea care prezinta neurodermita. Secretul luminitei de seara este ascuns de semintele negre care contin acizi grasi ce influenteaza in mod pozitiv sistemul imunitar. Testele la care produsele Kneipp au fost supuse arata: imbunatatire a aspectului pielii pentru, diminuarea senzatiei de usturime, diminuarea iritatiei.

Lotiune de corp cu extract de luminita de seara (primrose) contine o combinatie pretioasa de extracte naturale, uleiuri si se distinge prin continutul mare de acizi grasi esentiali. Pentru a oferi o curatare completa pielii gama contine si gelul de dus a carui formula cu extracte naturale iti rasfata pielea.

Descopera secretele Kneipp pentru pielea frumoasa si sanatoasa exclusiv la Farmaciile Help Net. Produse incepand de la 19 lei.

DESPRE LUMINITA DE SEARA

Originara din America de Nord, Luminita de seara (primula) a fost adusa in Europa acum mai bine de doua secole, astfel ca astazi este raspandita atat pe coastele mediteraneene, cat si pe cele atlantice. Florile raspandesc un parfum delicat pe timpul noptii iar dimineata se ofilesc, urmand ca alta serie de flori sa infloreasca la apus.

La ora actuala, aceasta planta este mult cultivata in Anglia si in alte tari europene, pentru productia de seminte din care, prin presare la rece, se obtine un ulei cu o compozitie deosebit de valoroasa (EPO - evening primrose oil).

Semintele de Luminita de seara se bucura de un interes deosebit din partea terapeutilor deoarece contin pana la 25% ulei gras bogat in acizi grasi nesaturati, in special acid linoleic si acid gama-linolenic. Acesti acizi, dupa parcurgerea mai multor etape, cresc sinteza de prostaglandina E1 (antiinflamatorie, antiagreganta plachetara, vasodilatatoare) in defavoarea prostaglandinei E2 (proinflamatorie).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.