Setari Cookie-uri

Un nou sondaj global arata ca spiritul copilariei este in pericol

Rezultatele unui nou raport global publicat astazi de marca OREO si Ipsos Public Affairs indica faptul ca din Romania in Polonia si din Portugalia in Venezuela, spiritul copilariei este in pericol.

Exista speranta

Exista insa speranta in pofida presiunilor si distragerilor care afecteaza in prezent timpul petrecut de familii impreuna si spiritul copilariei. De fapt, 85% dintre parintii din Romania spun ca sunt hotarati sa faca tot posibilul pentru a le permite copiilor lor sa se bucure de copilarie, iar majoritatea (77%) declara ca vor ei insisi sa fie la fel de lipsiti de griji ca atunci cand erau copii.

“Pe toate continentele si in toate culturile, un lucru pe care il avem in comun este dorinta de a celebra copilul din noi. Anul 2012 marcheaza cea de-a 100-a aniversare a OREO. Ca o recunoastere a acestui lucru, vom gasi mai multe moduri de a sarbatori spiritul copilariei si a oferi momente speciale familiilor si fanilor OREO din intreaga lume,” a declarat Sheeba Philip, Global Brand Director pentru OREO.

Despre sondaj

Sondajul a fost realizat pe o durata de sase saptamani in perioada noiembrie – decembrie 2011. Peste 7.000 de parinti cu copii sub 18 ani au participat la studiu. Au fost realizate sondaje locale online sau interviuri fata-in-fata in 20 de tari: Canada, China, Columbia, Costa Rica, Ecuador, Franta, Germania, India, Indonezia, Malaiezia, Mexic, Peru, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Romania, Spania, Marea Britanie, Statele Unite si Venezuela.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.