Setari Cookie-uri

O aventura culinara, cu Philips

Iata cat de simplu este sa prepari scoci in vin cu aioli sau somon la gratar, cu legume verzi "al dente". La prima vedere pare destul de complicat, dar daca te dotezi cu cateva aparate electrocasnice eficiente de la Philps, cum sunt robotul de bucatarie HR7775, aparatul de gatit cu aburi Philips HD9160 si gratarul de masa HD6320 te vei inarma cu increderea si inspiratia de care ai nevoie pentru a gati cu cea mai mare usurinta.


somon cu legume verzi Ai nevoie de 4 portii de somon de 200 g fiecare, 1 dovlecel feliat subtire, 10 g marar, 300 g orez alb semipreparat, 200 g sparanghel verde, 150 g fasole verde (congelata), 150 g mazare (congelata), sare, piper macinat proaspat, ulei de masline cu aroma de lamaie, de gratarul Philips HD6320 si de aparatul de gatit cu aburi Philips HD9160.

Incinge gratarul de masa la setarea 4, unge bucatile de somon cu putin ulei si adauga condimente, dupa gust, lasa-le pe gratar pentru 5-6 minute, pe fiecare parte. In ultimele 3 minute, aseaza feliile de dovlecel pe gratar, pe fiecare parte.

In acelasi timp, pune vasul de abur 1 pe suportul cu tava de scurgere al aparatului de gatit cu abur. Pune sita de orez, adauga orezul si 450 ml de apa calda si sare. Acopera cu capacul. Seteaza cronometrul pentru 20 de minute. Pune in vasul de abur 2 bucatelele de sparanghel, fasolea verde si mazarea. Dupa 10 minute de preparare la abur, aseaza vasul de abur 2 deasupra vasului de abur 1 si lasa-le inca 10 minute. Pune cateva fire de marar in dispozitivul pentru intensificarea aromelor si seteaza aparatul pentru inca 15 minute, pentru a termina prepararea.

La sfarsit, pune orezul pe un platou, peste el pune legumele preparate „al dente” (fierte astfel incat sa ramana putin tari) si feliile de somon, asezonate cu piper proaspat macinat. Adauga cateva picaturi de ulei de masline cu aroma de lamaie si garniseste cu cateva fire de marar.

De ce te ajuta electrocasnicele sa fii mai eficienta si sa gatesti sanatos?

Robot de bucatarie Philips HR7775 Robotul de bucatarie Philips HR7775 este dotat cu tub de alimentare extra larg care permite prelucrarea legumelor intregi, fara a fi nevoie sa le tai in prealabil. Bolul mare (cu o capacitate de 3,4 litri, echivalent a sapte portii) te ajuta sa procesezi volume mari, iar motorul puternic de 1000 W iti garanteaza executarea sarcinii intr-o clipa. Baza solida ramane stabila, chiar si in cazul framantarii puternice, fiind dotata cu ventuze ce impiedica miscarea produsului. Configuratia compacta, 2-in-1, accepta vasul de blender sau bolul pentru a economisi spatiu pe blatul de lucru. Philips HR 7774 are 31 de functii diferite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.