Setari Cookie-uri

O aventura culinara, cu Philips

Iata cat de simplu este sa prepari scoci in vin cu aioli sau somon la gratar, cu legume verzi "al dente". La prima vedere pare destul de complicat, dar daca te dotezi cu cateva aparate electrocasnice eficiente de la Philps, cum sunt robotul de bucatarie HR7775, aparatul de gatit cu aburi Philips HD9160 si gratarul de masa HD6320 te vei inarma cu increderea si inspiratia de care ai nevoie pentru a gati cu cea mai mare usurinta.

Pret: 995,53 lei

Aparat de gatit cu aburi Philips HD91600 Aparatul de gatit cu aburi Philips HD9160 te ajuta sa descoperi cel mai confortabil mod de a prepara o hrana sanatoasa, intr-un timp scurt si pastrand savoarea alimentelor. Functia unica a intensificatorului de arome desavarseste alimentele preparate la aburi, adaugandu-le gustul delicios al plantelor aromatice si al condimentelor. Gatitul la aburi este metoda cea mai buna de a pastra vitaminele si prin care putem beneficia de toate proprietatile mancarurilor. Aparatul are o gama larga de intervale de timp presetate, care opresc automat aburul odata ce perioada setata a fost atinsa. Poti sa gatesti o varietate larga de alimente - inclusiv orez, oua, legume, pui si peste - obtinand rezultate culinare care retin toate aromele si vitaminele.
Pret: 678,77 lei

Gratar de masa Philips HD6320 Gratarul de masa Philips HD6320 permite prepararea unor mancaruri sanatoase. Plita se incinge rapid si mentine o temperatura constanta si ridicata, pastrand aroma si suculenta alimentelor. Are plita dubla, cu suprafata neteda si striata, pentru a prepara alimentele dupa bunul plac. Suprafata neteda este ideala pentru prepararea legumelor, pestelui sau crevetilor, iar suprafata in dungi pentru prepararea bucatilor de carne, pentru un aspect deosebit. Plita are un strat nelipicios, pentru a permite prepararea alimentelor fara a utiliza ulei. Este detasabila, pentru a se spala cu usurinta. Termostatul este reglabil, iar gatarul are tava integrata pentru grasime.
Pret: 271,51 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.