Setari Cookie-uri

Bucura-te de un corp frumos cu gama NIVEA Q10 plus

NIVEA vine in ajutorul tau si iti propune gama NIVEA Q10 plus care include atat produse anticelulitice - serul anticelulitic NIVEA Q10 plus si gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus – cat si produse pentru fermitate - lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10, alaturi de noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.

Sarah Maxwell
Expert international in Fitness si Lifestyle pentru NIVEA


Sarah Maxwell Sarah Maxwell este la fel ca multe alte femei, are un job plin de provocari, este casatorita, are doi copii si cateodata viata ei poate fi stresanta. De aceea, Sarah Maxwell, trainer de fitness si coach cu o experienta de peste 20 de ani, stie ca femeile nu au nevoie de un stres in plus. Intrebarea cheie pentru ea este: cum pot face fata tuturor acestor cereri fara sa-mi afecteze relatiile si sanatatea? Cum pot sa-mi fac un bine fara sa ma incarc cu si mai mult stres?

Mesajul cheie pe care Sarah Maxwell il transmite este ca echilibrul este cheia! Pentru ea, echilibrul inseamna o stare de bine pentru corp, minte si suflet. Daca te simti bine in corpul tau poti face fata cu mai mare usurinta provocarilor unei zi stresante. Unele dintre noi isi doresc sa slabeasca rapid, sau sa-si tonifice anumite zone ale corpului. Unele vor rezultate rapide, in timp ce altele cred ca este important sa ramai in forma pentru o lunga perioada de timp. Cert este ca nu exista doua femei identice. Sfatul lui Sarah: alege exercitii eficiente si fa mici schimbari in dieta ta zilnica! Acestea vor avea un impact major atat asupra corpului tau cat si asupra sufletului! Si nu uita... distreaza-te!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.