Setari Cookie-uri

Bucura-te de un corp frumos cu gama NIVEA Q10 plus

NIVEA vine in ajutorul tau si iti propune gama NIVEA Q10 plus care include atat produse anticelulitice - serul anticelulitic NIVEA Q10 plus si gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus – cat si produse pentru fermitate - lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10, alaturi de noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.

Comunicat de presa

Un stil de viata sanatos este mai mult decat o dieta sau un set de exercitii. Este o ingrijire completa care include o alimentatie sanatoasa, sport, produse de ingrijire potrivite si, desigur, o atitudine care vine ca o completare la toate aceste elemente! NIVEA vine in ajutorul tau si iti propune gama NIVEA Q10 plus care include atat produse anticelulitice - serul anticelulitic NIVEA Q10 plus si gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus – cat si produse pentru fermitate - lotiunea de corp pentru fermitate NIVEA Q10, alaturi de noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.

Cum sa fac sa scap de celulita? Ne sperie pe toate si cu toate acestea nu prea reusim sa scapam de aspectul de „coaja de portocala”, decat cu mari eforturi. Specialistul in ingrijirea anticelulitica NIVEA Q10 plus iti propune doua produse care te vor ajuta in lupta impotriva celulitei!

Gelul-crema anticelulitic NIVEA Q10 plus este un gel-crema cu textura usoara, care contine Q10, L-Carnitina – care stimuleaza conversia acizilor grasi in energie - si extract de lotus – care reduce formarea de noi celule grase. Acesta tonifica pielea si reduce aparitia celulitei chiar si fara masaj suplimentar, avand o textura placuta si absorbindu-se rapid. Dupa trei saptamani de utilizare regulata, semnele celulitei sunt reduse vizibil. Pret recomandat: 27 RON

Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus are o cantitate de zece ori mai concentrata de L-Carnitina si Q10 (in comparatie cu gelul-crema anticelulitic) pentru a imbunatati fermitatea pielii si a reduce aparitia celulitei in numai 10 zile. L-Carnitina, o substanta prezenta in mod natural in organism, stimuleaza transformarea acizilor grasi in energie. In acelasi timp, extractul de lotus reduce formarea de noi acizi grasi. Pret recomandat: 27 RON

Visul oricarei femei este sa aiba pielea ferma, insa, elasticitatea pielii si fermitatea acesteia scad odata cu trecerea anilor. Tocmai de aceea, NIVEA, specialistul in fermitate, iti propune doua produse care te vor ajuta sa te bucuri de o piele mai ferma, imbunatatind aspectul pielii din interior spre exterior.

INOVATIA NIVEA Q10 plus - NOUL ulei de corp pentru fermitate Q10 plus actioneaza in deplina armonie cu pielea ta, pentru a-i spori frumusetea naturala. Expertii in ingrijirea pielii de la Beiersdorf au combinat acum doua dintre elementele lor preferate - coenzima Q10 si uleiul de avocado - intr-un ulei de corp inovativ. Noul produs se adauga gamei Q10 plus pentru fermitate si are efect de hranire, confera pielii fermitate si ii imbunatateste elasticitatea, avand si un efect de regenerare. Are o textura care se absoarbe rapid si imbunatateste aspectul pielii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.