Advertorial (P) Professional Women Network - lansare oficiala in Romania

Kudika
7 Martie 2012

Professional Women Network din Romania se lanseaza official pe 7 martie

Professional Women Network din Romania se lanseaza official pe 7 martie, printr-un eveniment sub emblema ‘Femei exceptionale – drumul spre succes’.

Mai mult de 100 de femei de afaceri din Romania se vor intruni in cadrul evenimentului care marcheaza afilierea oficiala la reteaua europeana a femeilor de afaceri si va fi concomitant transmis in direct in trei capital europene, inclusiv in Madrid si Paris.

Oaspete de onoare la acesteveniment este Marijo Bos, presedinta European Professional Women Network, iar printer invitatii primei intruniri a asociatiei femeilor de afaceri din Romania se Numara Misu Negritoiu, CEO al ING Bank Romania si Manuela Plapcianu, CEO al casei de licitatii Artmark.

Professional Women Network este o organizatie non-profit care opereaza la nivel european cu scopul de a sprijini si ajuta femeile sa se dezvolte in plan professional. Asociatia este o comunitate dinamica, cu peste 3.000 de membre de 90 nationalitati diferite, care are acces la 18 organizatii si resurse din 14 tari europene.

Professional Women Network Romania promoveaza si sustine femeile profesioniste, incurajeaza progresul femeilor de afaceri in carierele pe care le urmeaza, creaza o comunitate atat la nivel national cat si international care sa permita schimbul liber de best practices, colaborari pe proiecte de interes comun, oportunitati de networking precum si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.
Asociatia promoveaza o cultura a diversitatii de gen prin comunicarea convingatoare a avantajelora cesteia, astfel ajunand la transformarea acesteia intr-o realitate a mediului economic, social si educational din Romania.

Lavinia Rasca, Presedinta Professional Women Network Romania, declara: “Femeile au dovedit ca au abilitati de conducere si de motivare exceptionale. Asa ca a venit momentul sa obtinem echilibrul atat de necesar in ceea ce priveste implicarea si vizibilitatea femeilo rsi a barbatilor in cadrul organizatiilor, in special in pozitii cheie in varful ierarhiilor profesionale. Sunt convinsa ca Professional Women Network Romania va conduce la acest deziderat, folosind puterea retelelor profesionale care pun in legatura femeile din Romania cu cele din intreaga Europa.”

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri