Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Professional Women Network - lansare oficiala in Romania

Professional Women Network din Romania se lanseaza official pe 7 martie

Professional Women Network din Romania se lanseaza official pe 7 martie, printr-un eveniment sub emblema ‘Femei exceptionale – drumul spre succes’.

Mai mult de 100 de femei de afaceri din Romania se vor intruni in cadrul evenimentului care marcheaza afilierea oficiala la reteaua europeana a femeilor de afaceri si va fi concomitant transmis in direct in trei capital europene, inclusiv in Madrid si Paris.


Oaspete de onoare la acesteveniment este Marijo Bos, presedinta European Professional Women Network, iar printer invitatii primei intruniri a asociatiei femeilor de afaceri din Romania se Numara Misu Negritoiu, CEO al ING Bank Romania si Manuela Plapcianu, CEO al casei de licitatii Artmark.

Professional Women Network este o organizatie non-profit care opereaza la nivel european cu scopul de a sprijini si ajuta femeile sa se dezvolte in plan professional. Asociatia este o comunitate dinamica, cu peste 3.000 de membre de 90 nationalitati diferite, care are acces la 18 organizatii si resurse din 14 tari europene.


Kudika
7 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.