Professional Women Network din Romania se lanseaza official pe 7 martie

Professional Women Network Romania promoveaza si sustine femeile profesioniste, incurajeaza progresul femeilor de afaceri in carierele pe care le urmeaza, creaza o comunitate atat la nivel national cat si international care sa permita schimbul liber de best practices, colaborari pe proiecte de interes comun, oportunitati de networking precum si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.
Asociatia promoveaza o cultura a diversitatii de gen prin comunicarea convingatoare a avantajelora cesteia, astfel ajunand la transformarea acesteia intr-o realitate a mediului economic, social si educational din Romania.

Lavinia Rasca, Presedinta Professional Women Network Romania, declara: “Femeile au dovedit ca au abilitati de conducere si de motivare exceptionale. Asa ca a venit momentul sa obtinem echilibrul atat de necesar in ceea ce priveste implicarea si vizibilitatea femeilo rsi a barbatilor in cadrul organizatiilor, in special in pozitii cheie in varful ierarhiilor profesionale. Sunt convinsa ca Professional Women Network Romania va conduce la acest deziderat, folosind puterea retelelor profesionale care pun in legatura femeile din Romania cu cele din intreaga Europa.”

  • Kudika

    ”HOUSE OF WELLA” SĂRBĂTOREȘTE 30 DE ANI DE CULOARE ȘI FRUMUSEȚE

  • Kudika

    Ghid de bună purtare a buclelor sub soarele torid

  • Kudika

    Secretele unui păr sănătos? Descoperă rețeta profesioniștilor!

  • Kudika

    Părul fin are nevoie de soluții puternice

  • Kudika

    Programul „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

  • Kudika

    Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro