Setari Cookie-uri

Anima Chardonnay 2011 medaliat cu argint la Concursul Mondial Chardonnay-du-Monde

Vinul romanesc Aurelia Visinescu Anima Chardonnay apartinand Domeniilor Sahateni a primit o valoroasa medalie de argint, in cadrul renumitului Concurs Mondial Chardonnay-du- Monde.

Comunicat de Presa

Vinul romanesc Aurelia Visinescu Anima Chardonnay apartinand Domeniilor Sahateni a primit o valoroasa medalie de argint, in cadrul renumitului Concurs Mondial Chardonnay-du- Monde. Anima Chardonnay s-a evidentiat intre cele 908 marci de vinuri, din 43 de tari, in fata unui juriu de peste 300 de experti degustatori din intreaga lume.

Concursul Mondial Chardonnay-du-Monde, ajuns la a XIX-a editie, a fost organizat in perioada 7-10 martie 2012 la Chateau des Ravatys, podgoria Institutului Pasteur din Saint-Lager, provincia Burgundia (Franta). Competitia internationala premiaza cu medalii cele mai bune vinuri Chardonnay. In cadrul acestui concurs, criteriile de diferentiere ale calitatii vinului sporesc valoarea vinurilor medaliate, intr-o piata in care competitia creste in fiecare zi. Podgoriile castigatoare pot folosi aceasta medalie pe etichetele sticlelor lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.