Beauty camp- accepta si tu provocarea unei siluete perfecte!

Beauty camp- accepta si tu provocarea unei siluete perfecte!
Kudika
26 Martie 2012

Dupa ce a lansat in urma cu o luna- “Complete Workout”, - programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Luminita Nicolescu, organizeaza un nou semi-cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie.

Comunicat de Presa

Dupa ce a lansat in urma cu o luna- “Complete Workout”, - programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Luminita Nicolescu, celebra antrenoare care a modelat siluetele vedetelor Andreei Raicu, Irinei Marinescu, Iulianei Marciuc, Valentina Pelinel si a Roxanei Iliescu (B1TV), organizeaza un nou semi-cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie.

Comparativ cu un Beauty Camp un semi-cantonament dureaza mai putin – insa rezultatele sunt la fel de bune : “sa faci sport inseamna si sa iti schimbi modul de viata reprezinta doua lucruri extrem de grele pentru multe dintre fetele pe care le-am antrenat. Insa cu modele demne de urmat alaturi si cu rezultatele – ce se reflecta in oglinda- toate fetele mele prind curaj. In plus- un beaty camp nu este altceva decat o fraternizare, o exemplificare, o extensie a modului de viata si a alimentatiei ce ar trebui adoptate ” a declarat Luminita Nicolescu, antrenoarea Fit&Famous.Acest beauty camp este o oportunitate de a te pregati pentru vara, iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de celebra antrenoare insasi. Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie! Beauty Camp-ul cuprinde 4 natrenamente pe zi, consiliere psihologica, consiliere nutritionala. O astfel de experienta traita alaturi de Luminita Nicolescu te aprjuta sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul, sa-i inveti si sa-i asculti semnalele, sa te redescoperi si sa fii mutumit de tine.

De asemnea, tot incepand cu luna aprilie, Fit&famous va demara un proiect dedicat copiilor , incepand din data de 01.04.2012 , program ce va cuprinde ore de arte martiale si gimnastica sub indrumarea unor antrenori de elita din cadrul FRAM si FRG .

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri