Setari Cookie-uri

Beauty camp- accepta si tu provocarea unei siluete perfecte!

Dupa ce a lansat in urma cu o luna- “Complete Workout”, - programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Luminita Nicolescu, organizeaza un nou semi-cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie.

Comunicat de Presa

Dupa ce a lansat in urma cu o luna- “Complete Workout”, - programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Luminita Nicolescu, celebra antrenoare care a modelat siluetele vedetelor Andreei Raicu, Irinei Marinescu, Iulianei Marciuc, Valentina Pelinel si a Roxanei Iliescu (B1TV), organizeaza un nou semi-cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie.

Comparativ cu un Beauty Camp un semi-cantonament dureaza mai putin – insa rezultatele sunt la fel de bune : “sa faci sport inseamna si sa iti schimbi modul de viata reprezinta doua lucruri extrem de grele pentru multe dintre fetele pe care le-am antrenat. Insa cu modele demne de urmat alaturi si cu rezultatele – ce se reflecta in oglinda- toate fetele mele prind curaj. In plus- un beaty camp nu este altceva decat o fraternizare, o exemplificare, o extensie a modului de viata si a alimentatiei ce ar trebui adoptate ” a declarat Luminita Nicolescu, antrenoarea Fit&Famous.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.