Setari Cookie-uri

Beauty camp- accepta si tu provocarea unei siluete perfecte!

Dupa ce a lansat in urma cu o luna- “Complete Workout”, - programul de antrenament pe care oricine il poate executa acasa- Luminita Nicolescu, organizeaza un nou semi-cantonament ce se va desfasura in Sinaia in perioada 26-29 Aprilie.


Acest beauty camp este o oportunitate de a te pregati pentru vara, iti poti modela trupul in doar cateva zile, urmand un program strict de antrenament si nutritie supravegheat de celebra antrenoare insasi. Ceea ce trebuie sa faci este doar sa te inarmezi cu multa vointa, dorinta de schimbare si energie! Beauty Camp-ul cuprinde 4 natrenamente pe zi, consiliere psihologica, consiliere nutritionala. O astfel de experienta traita alaturi de Luminita Nicolescu te aprjuta sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul, sa-i inveti si sa-i asculti semnalele, sa te redescoperi si sa fii mutumit de tine.

De asemnea, tot incepand cu luna aprilie, Fit&famous va demara un proiect dedicat copiilor , incepand din data de 01.04.2012 , program ce va cuprinde ore de arte martiale si gimnastica sub indrumarea unor antrenori de elita din cadrul FRAM si FRG .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.