Setari Cookie-uri

Q10 si creatina - ingredientele proprii pielii care lupta impotriva ridurilor

Coenzima Q10 si creatina, continute de noua formula a gamei NIVEA VISAGE Q10 plus, sunt ingrediente proprii pielii care lupta impotriva ridurilor

Comunicat de Presa

Coenzima Q10 si creatina, continute de noua formula a gamei NIVEA VISAGE Q10 plus, sunt ingrediente proprii pielii care lupta impotriva ridurilor. Pentru ca productia de coenzime Q10 si creatina scade odata cu inaintarea in varsta, administrarea lor externa, la nivelul pielii, duce la incetinirea naturala a procesului de imbatranire.

Q10 are un rol esential in aportul energetic la nivel celular. Coenzima Q10 se regaseste in fiecare celula a corpului uman. Cea mai mare parte a acestei substante asemanatoare vitaminelor este stocata in mitocondrii, centralele energetice ale celulelor; aici carbohidratii si grasimile din hrana pe care o consumam sunt convertite in energia necesara functionarii corpului. Viata nu ar exista in absenta coenzimei Q10. Aceasta este o substanta pe care corpul nostru o produce in mod natural si care sprijina functiile a numeroase procese biologice si ale organelor, inclusiv ale pielii.

Citește și:

Q10 este unul dintre elementele principale care ne ajuta sa producem energie la nivel celular. Ea eficientizeaza metabolismul celular si stimuleaza procese precum protectia si regenerarea celulara, care nu se pot desfasura in absenta energiei. In acelasi timp, Q10 este si un antioxidant extrem de eficient. Ea reduce productia de radicali liberi care afecteaza celulele pielii si reprezinta una dintre cauzele principale ale imbatranirii pielii.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.