Setari Cookie-uri

Q10 si creatina - ingredientele proprii pielii care lupta impotriva ridurilor

Coenzima Q10 si creatina, continute de noua formula a gamei NIVEA VISAGE Q10 plus, sunt ingrediente proprii pielii care lupta impotriva ridurilor

Datorita factorilor de mediu precum radiatiile UV sau al stresului, corpul nostru pierde Q10 in fiecare zi. De asemenea, cantitatea de Q10 pe care organismul o produce se reduce odata cu varsta. Ca urmare, nivelul energiei disponibile scade, ceea ce atrage, printre alte efecte negative, si dezechilibre in functionarea celulelor pielii. Metabolismul celular este incetinit, la fel ca si procesul de regenerare a pielii. In acest fel apar ridurile, iar pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea. Dar elasticitatea pielii poate fi imbunatatita prin utilizarea regulata a produselor ce contin coenzima Q10.

Noua gama NIVEA Q10 plus contine ingredientul activ Q10 (care stimuleaza fermitatea pielii) si, ca urmare a noilor descoperiri stiintifice, creatina. Aceasta structura asemanatoare aminoacizilor se gaseste in mod natural in piele. Creatina furnizeaza energie celulelor si o stocheaza, astfel incat vine in completarea actiunii antirid si de sporire a fermitatii, cu rezultate mult mai eficiente. Noua gama NIVEA Q10 plus Antirid, acum si cu creatina.Ca urmare a noilor descoperiri, expertul in ingrijirea antirid a pielii, NIVEA, relanseaza gama NIVEA Q10 plus, acum si cu Creatina (un antioxidant si amplificator de energie), pe langa ingredientul activ Q10 (care stimuleaza fermitatea pielii).

Citește și:

NOU! NIVEA Q10 plus crema de zi antirid pentru text mixt Pret: 45,57 RON (50 ml)

NIVEA VISAGE Q10 plus crema de zi antirid Pret: 45,57 RON (50 ml)

NIVEA Q10 plus crema de zi antirid coloranta Pret: 45,57 RON (50 ml)

NIVEA VISAGE Q10 plus crema de noapte antirid Pret: 45,57 RON (50 ml)

NIVEA VISAGE Q10 plus crema pentru ochi antirid Pret: 38,76 RON (15 ml)

NIVEA VISAGE Q10 plus roll-on pentru ochi antirid Pret: 38,76 RON (10 ml)

NIVEA Q10 plus lapte demachiant antirid Pret: 22,17 RON (200 ml)

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.