Comunicat de Presa

Vino si lasa-te servit de vedete, testeaza cele mai bune cocktailuri si distractia va fi garantata!

Primele vedete care isi vor dezvalui calitatile de barman vor fi Delia si Bendeac care, timp de 2 ore, iti vor prepara tot felul de bauturi fitoase si te vor servi asa cum iti place. Fondurile stranse in urma acestui eveniment il vor ajuta pe Alexandru, in varsta de 7ani,care sufera de retinopatie si strabism accentuat. Baietelul trebuie operat pana la varsta de 10 ani altfel defectul nu mai poate fi corectat. Costul acestei operatii este de 700 de lei. Veniti sa incurajam vedetele si sa il ajutam pe Alexandru!

Alte noi vedete vor fi prezente in fiecare saptamana, cu multe surprize si chef de munca doar in bar la Vintage Pub!

The Vintage Pub, cel mai apreciat pub din Centrul Vechi, poate fi locul unde sa sarbatoriti, sa petreceti, sau doar sa iesiti cu prietenii la terasa. Cu o capacitate de peste 200 de persoane, este locatia pe care o alegi atat pentru distractia din fiecare week-end cat si pentru organizarea celor mai reusite petreceri: zile de nastere, anivesari, onomastici, pentru organizarea tuturor evenimentelor importante din viata ta.

Rezervari: 0743. 797. 173 sau contact.bucuresti@thevintagepub.ro Informatii si poze de la evenimente puteti gasi pe www.thevintagepub.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: